Суспільство (відео)

Найбільший прапор України та синьо-жовта адміністрація: на Чернігівщині реалізують кілька проєктів до Дня незалежності (Відео)

23 серпня найбільший державний прапор України замайорить на території заповідника «Гетьманська столиця» в Батурині. Про це розповіли в Чернігівській облдержадміністрації. Флагшток встановлять із нагоди 30-ї річниці незалежності України. До цього свята приурочено всеукраїнську церемонію підняття великих прапорів.

«Це буде флагшток заввишки приблизно 30 метрів, розмір полотнища 4х6 м. Площа ділянки для облаштування прапора – 632 м2. Проєктом передбачено озеленення території, буде розгорнуто газон, висаджено кущі, дерева ялівцю. Для маломобільних груп створять безбар´єрне середовище. Загальна кошторисна вартість – 3,59 млн грн.»,- Анна Коваленко, голова Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Черніговом діє табір, у якому дітей навчають стріляти та гратися у «війнушки» (Відео)

Із нагоди свята 24 серпня урочисто відкриють парк Коцюбинського у Чернігові.

«Вартість проєкту нижнього Валу становить 76,1 млн грн. Заплановано дві черги. Роботи першої черги вже виконано, друга черга – на завершальній стадії. Це лише початок реконструкції парку Коцюбинського. Завершення планується у 2025 році»,- Анна Коваленко, голова Чернігівської ОДА.

На свято Незалежності фасад облдержадміністрації прикрасять освітленням. Воно виконане у синьо-жовтих кольорах. Цей проєкт реалізують за кошти бізнесу. 40 LED-світильників планують встановити орієнтовно до 19-20 серпня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button