Суспільство (відео)

«Ніч перед Різдвом» відкрила 91-й театральний новий сезон (Відео)

Музично-драматичний театр представляє глядачам яскраву колоритну виставу, що минулого року збирала аншлаги не тільки в Чернігові, а й у Києві, Полтаві, Луцьку.

Тож музичною комедією «Ніч перед Різдвом» драмтеатр відкриває дев’яносто перший театральний сезон.

Новий театральний сезон зустрічав глядачів феєрично – у супроводі оркестру, звучала яскрава класична музика, створюючи приємну атмосферу вечора.

— Ніч перед Різдвом за Гоголем дуже чекали, дуже подобається.

— Сподіваюсь, буде сила-силенна позитивних емоцій, ну, і я не знаю, натхнення якесь моральне.

— Море позитивних емоцій і добре проведений час.

— Чекаємо найкращого початку театрального сезону, ми впевнені, що цього року будуть дуже прекрасні прем’єри.

— Загалом любимо твори, дивились екранізацію неодноразово, хочемо побачити, як воно буде вживу, просто прийшли відпочити.

Вистава створена за мотивами одного з кращих творів Миколи Васильовича Гоголя. Це гумористичне містичне оповідання про вірне кохання, яке перемагає все, навіть нечисту силу. Тут глядачів чекають чудові перетворення та розіграші, нестримні пристрасті та дивовижні пригоди, хороводи та колядки, колоритні характери, буйство фарб, музика та танці. Веселий кругообіг справжнього народного свята.

— Може, трохи дивно, що 4 жовтня на сцені театру ставлять «Ніч перед Різдвом», але так склалося, що ми вирішили відкривати сезон саме цією виставою.

Бо за останній час ми спілкувалися і показували себе з багатьма глядачами різних міст і навіть різних держав. Зимова атмосфера буде дуже жаркою, буде гаряче на сцені і гаряче в залі, — Андрій Бакіров, художній керівник, головний режисер.

Програму репертуару обіцяють феєричну, незабутню, що відрізнятиметься від попереднього сезону.

—  Сьогодні триває серйозна робота, щоб у цьому театральному сезоні нам випустити доку-драму Вій або Вій доку-драму, за творами українського драматурга Наталії Ворожбіт, і вічний Вільям Шекспір «Ромео та Джульєтта».

«Який сум – кінець алеї» за творами сучасного грузинського режисера драматурга Резо Габріадзе . Сьогодні ми працюємо вже, режисер-постановник – київський молодий режисер Вікторія Філанчук, вона працює, вже підписаний наказ і вже триває постановка. Я думаю, це буде цікава робота, — Сергій Мойсієнко, генеральний директор театру.

Вистава «Ніч перед Різдвом» пройшла на славу, вразила своїм яскравим українським колоритом і задала запальний старт новому театральному сезону.

Ще статті по темі

Back to top button