Суспільство (відео)

Нова команда в Чернігівській ОДА: В´ячеслав Чаус розповів, що змінюватиме в області (Відео)

Новий голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус взявся за виконання своїх обов’язків. У перший день на посаді він зустрівся з журналістами. Сьогодні, 5 серпня, провів брифінг. Спершу В’ячеслав Чаус акцентував увагу на тому, що він має безпосередній стосунок до Чернігівщини.

«Мешканець міста Чернігів… Весь трудовий шлях, за винятком кількох останніх років, проходив у Чернігові. Родина проживає в Чернігові, сам корінний чернігівець. Вважаю, що настав час реалізувати себе на цій посаді та зробити багато корисного для нашого регіону», — В’ячеслав Чаус, голова Чернігівської ОДА.

Із приходом губернатора зміниться і команда його заступників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брифінг новопризначеного голови Чернігівської ОДА (Наживо)

«Моя позиція така, що в області мають працювати місцеві заступники, які після того, як завершать роботу, вийдуть на вулицю та будуть дивитися людям в очі», — В’ячеслав Чаус, голова Чернігівської ОДА.

Новий губернатор окреслив основні завдання, які він виконуватиме на цій посаді. Серед них – залучення інвестицій в область і співпраця з партнерами, включно із закордонними. За його словами, це стане можливим лише після того, як буде налагоджена співпраця з громадами.

«Я для себе вбачаю два основні завдання, що є проблемними. Перше – це обєднати наші громади, тому що ми маємо бути з громадами в єдиному партнерстві та мати єдиний вектор розвитку як окремих територій, так і області загалом. Я це хочу зробити навколо цілей сталого розвитку й ініціатив Президента», — В’ячеслав Чаус, голова Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплатні мільйони і колекція монет Чауса: статки кандидата на голову Чернігівської ОДА

Також В’ячеслав Чаус наголосив, що робота облдержадміністрації буде спрямована на розвиток медицини та спорту. Приділятимуть увагу обороноздатності області. Окремо виділив туристичну галузь.

«Як на мене, недооцінений на сьогодні і не використаний туристичний потенціал. У нас тут є якісь рухи, ми намагаємося обєднати все, що є в області, в якусь мережу туристичну. Це треба робити, але я вважаю, що ми приділяємо тут недостатньо уваги», — В’ячеслав Чаус, голова Чернігівської ОДА.

В’ячеслав Чаус став сімнадцятим очільником області за роки незалежності. Він змінив на посаді Анну Коваленко. До того, як став губернатором, працював у компанії «Укргазвидобування». Був заступником генерального директора із земельних і соціальних питань.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button