Суспільство (відео)

Новорічне свято для особливих людей (Відео)

Новорічні свята – це завжди казка, в якій панує атмосфера добра, радості та віри в чудо. Благодійна організація «Логос» для своїх вихованців підготувала справжнє свято. В залі прикрасили ялинку, запросили Діда Мороза та лісових мешканців. Усі разом вони весело танцювали, грали в імпровізовані сніжки й розповідали вірші. До свята готувалися усім колективом.

«До Нового року ми готувалися довго. У нас частина дітей приходить на денний догляд, і там замість занять була підготовка до свята», — розповідає директор благодійної організації «Логос»Надія Лозбень.

Та яке ж може бути свято без солодких подарунків? Фракція «Наш край» Чернігівської міськради та особисто депутат Віктор Бистров завжди беруть участь у благодійних заходах і допомагають організації «Логос» уже не перший рік.

«Свято, яке сьогодні відбулося, багатьом діткам – це можливість вийти зі своєї квартири, потанцювати, розказати віршика та отримати подарунки. Це, можливо, щось гарне для них саме під Новий рік. І цю душевну теплоту ми повинні передавати тим людям, які її потребують», — відзначає депутат міської ради «Наш Край» Віктор Бистров.

Батьки також дякують за благородну ініціативу, адже для таких дітей святкові дні мають особливе значення.

«У наших дітей не дуже багато свят. І вони приносять їм більше радості в житті. Хочу сказати велике дякую колективу педагогів, котрі від душі організували це свято. І добра вже традиція, це те, що з’явилися спонсори, які на свята вітають і дарують подарунки, і це вже не перший рік».

Також до організації свята долучилися волонтер Ірина Корнієнко, «Спілка Самаритян України в Чернігівській області» та організація «Бджоляри Чернігова». Відтак, жоден із вихованців не залишився без уваги та подарунків.

 Журналіст Марина Шолох

Оператор Дмитро Дриганов

 Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button