Суспільство (відео)

Облік безхатченків, корупція Ломако та відселення РАЦСу: головне з ранкової наради в мерії (Відео)

Секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако – корупціонер. Це формулювання змінило перебіг історії ранкових нарад у мерії, посунувши питання ковідні.

«Ломако вже, виявляється, корупціонер»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Звинувачення Ломако в голосуванні за себе під час обрання його секретарем Чернігівської міської ради надихнули мера на величезні філософські розмірковування.

«Що таке гідність? Гідність – це коли міський голова може відкрито не погодитися з нісенітницею»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі на нараді продовжили тему втрат бюджету. Після «теплових» відрахувань недоотримаємо і від «Укрзалізниці».

«Дасть зменшення до бюджету в розмірі понад 20 мільйонів, які є на сьогоднішній день і надходять від «Укрзалізниці». Якщо проведеться нормативно-грошова оцінка, то вона буде зменшена»,- Василь Дмитренко, начальник управління земельних ресурсів ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Ломако звинувачують у корупції

Під час же розгляду господарських питань Владислава Атрошенка зацікавили безхатченки.

«Подивіться, скільки безхатченків ми маємо на обліку. Я хотів би сформувати чітке розуміння, де вони взагалі знаходяться. Тому що от я бачив, що один безхатченко ночує на лавці біля Шевченка, 13»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також важливою темою наради стала можливість відселення РАЦСу, який вже давно муляє міській владі як надавач виключно своїх профільних послуг.

«Якщо ми можемо відселити, то, мені здається, бізнесу це було б цікаво»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Насамкінець наради мер укотре наголосив, що невдовзі в школах і садочках Чернігова очікується зростання вартості харчування дітей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button