Суспільство (відео)

Юний волонтер: хлопчик із Чернігова доставляє морозиво військовим на блокпости (Відео)

Війна об’єднала українців в одну потужну силу, яка щодня протистоїть страшному ворогу. В цій боротьбі кожен має свій фронт, який він визначає самостійно. Тринадцятирічний Кирило купує та доставляє нашим військовим морозиво. Невеличкий солодкий порятунок у жахливу літню спеку. Ідея спала на думку випадково.

«Коли почалися такі спекотні дні, я зрозумів, як тяжко солдатам у штанах і кофтах, у касках стояти на сонці цілими днями, і мені спала на думку ідея. Я спершу взяв грошей і вирушив на блокпост, привіз їм морозива. А потім виклав у сторіз в Instagram і сказав, що всі небайдужі, хто хоче приєднатися, то, будь ласка, скидайте гроші, я буду знімати це на відео і возити на блокпост морозиво», — Кирило Волошко.

Щодня підтримка хлопця в соцмережах міцнішає. Аби зібрати кошти на купівлю морозива для кількох блокпостів, зараз потрібно менше як 24 години. Коли коштів достатньо, хлопець сідає на велосипед і доставляє морозиво.

«Я беру велосипед і їду на блокпости, які добре знаю, територію я також добре знаю і знаю, де розташований кожен блокпост, то й відвожу на велосипеді», — Кирило Волошко.

Сьогодні ми допомогли Кирилу і з купівлею, і з доставкою. Зі зрозумілих причин ми цього не знімали. Втім, те, що нам вдалося побачити, надзвичайно гріє душу – військові дуже вдячні хлопцю. Кирило впевнений, що сьогодні кожна дрібничка важлива для військових, саме тому він продовжуватиме доставляти морозиво.

«Ну, я вважаю, що треба завжди підтримувати наших солдатів, вони нас захищають. І навіть такими маленькими дрібничками, як морозиво, вода тощо, бо їм приємно», — Кирило Волошко.

Якщо ідея Кирила відгукнулася вам, ви можете підтримати цю акцію на його Insragram-сторінці.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button