Суспільство (відео)

Одна гульня та відсутність знань: чернігівці про змішану форму навчання у школах (Відео)

Від початку навчального року школярі почали здобувати освіту за змішаною формою навчання. Таким чином, діти ділитимуться на групи, які відвідуватимуть школи по черзі. Чернігівці вважають, що такий режим значно знизить якість освіти.

«Це не навчання. Або вчитель розкаже дитині все, або дитина сидітиме в тому комп’ютері, телефоні».

«Щоб навчання було з 1 вересня не так, як воно зараз почалося. І проти усього цього, що зараз нові реформи».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові батьки влаштували бунт проти незаконної змішаної форми навчання (Відео)

«Діти повинні спілкуватися між собою, не переривати процесу навчання, а так, що нині тут, а завтра – там, то це погано. Процес навчання має відбуватися від А до Я».

«По-перше, немає контакту з вчителем. По-друге, чи є в усіх дітей умови для навчання дома? Чи є комп´ютери, гаджети? Якість інтернету…»

«Якщо постійно вчитися, то щось зачепиться в голові. А якщо він половину вчиться, а половину бігає вулицею, звісно, буде гірше».

«Знань жодних. У сучасній школі мало знань дають, а з таким навчанням буде ще менше».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна школа на Чернігівщині пішла на карантин через коронавірус

«Не знаю, куди ще гірше. Але буде 100% гірше. Діти нічого не сприймають. Удома з батьками вони не вчаться. У мене старша дитина в шостому класі. 5 клас ми вже провалили, 6 клас так само провалимо».

«Онук вчора прийшов, питаю «Що ти вивчив?». Він сказав, що йому було ніколи. У художній школі були. Зараз прийде додому, хто його проконтролює? Батьки на роботі,я  теж зайнята. Гульня буде».

Така нова форма навчання запроваджена Міністерством освіти через ситуацію з коронавірусом. Окрім цього, в школах рекомендовано обмежити кількість масових заходів у закритих приміщеннях.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button