Суспільство (відео)

Патріотизм та ідіотизм: у Бахмачі принизили матір загиблого бійця (Відео)

Дуже емоційною і багатою на абсурди була чергова сесія Бахмацької районної ради. Один із кричущих моментів – на матір загиблого бійця АТО Жанну Ровну накинулися молодики, які позиціонують себе героями України.

А все через те, що депутати хотіли виділити жінці невеличку ставку соціального працівника. Адже, як відомо, Жанна Ровна весь свій час приділяє турботі про бахмацькі родини учасників бойових дій.

Депутат райради Володимир Брюховецький, очевидно, подумав, що гроші для зарплати жіночці заберуть із фінансування його організації «Спілки товаришів воїнів АТО».

Відтак, матір загиблого героя публічно принизили і довели до сліз. І все – через гроші.

«Я проти того, що сказали, мовляв, соціальний робітник не потрібен. У нашій спілці 50 осіб. 37 сімей я не запрошувала. Скільки свідків є, як ми гуманітарну допомогу розвозимо людям. Люди телефонують і просять – то взуття немає, то до лікарні треба. Як не потрібен соціальний працівник? У Чернігові потрібен, а у Бахмачі – н. Куди потім людей дівати? На свавілля долі»?», — Жанна Ровна, матір загиблого бійця

«Хай психолог займається. Навіщо дві людини в штаті?»,Володимир Брюховецький, депутат Бахмацької райради.

-Психолог не зможе цим займатися. Він не буде одяг приймати і передавати.

Також жінка зазначила, що очолювана Брюховецьким організація воїнів АТО ігнорує і не підтримує родин загиблих бійців.

«Я до вас скільки разів у спілку зверталася?! Допоможіть, казала. Ніхто не допоміг, то що ви тут розповідаєте?», — Жанна Ровна, матір загиблого бійця.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Та у нас 90% депутатов — укрожлобы. Так же ему меньше денег обломиться. Вот он и против.

Back to top button