Суспільство (відео)

Печерський суд Києва розглядає справу чернігівського «гольф-скандалу» (Відео)

Сергій Романчук, директор чернігівської дитячої спортивної школи № 1, якого звинувачують в причетності до маніпуляцій з бюджетними коштами та крадіжкою м’ячиків для гольфа у Франції, подав до суду на хостинг, що виклав інформацію про нього, та на чернігівського тренера Сергія Гамалія, який висловив у сюжеті свою позицію. До речі, про дії Романчука говорили багато, але жертву своєї судової атаки він вибрав тільки одну.

«У цьому сюжеті і президент федерації, і віце-президент федерації, і тренер заявили про це. Але він подав до суду тільки на мене», — говорить тренер із веслування Сергій Гамалій.

Місце для суду Романчук вибрав оригінальне. Київ, Печерський районний суд – за адресою реєстрації хостингу. У той час, коли подають до суду на тренерів із веслування, спортивна спільнота веслувальників на човнах «Дракон» досі не може дочекатися офіційної позиції влади щодо ситуації, що вже давно вийшла за межі Чернігова.

«Написали від федерації драганботу області листа на мера, але реакції немає. Адже людина – директор школи, педагог, який обдурює. Ми знаємо, що найсильніший метод виховання – це виховання власним прикладом», — зазначає тренер із веслування Сергій Гамалій.

Перше засідання суду вже пройшло, друге призначене на 31 січня. За моральну шкоду Сергій Романчук хоче отримати 100 тисяч гривень – 80 від хостингу і 20 – від Сергія Гамалія. Яке рішення ухвалить Феміда – дізнаєтесь у наступних сюжетах.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button