Суспільство (відео)

Перемоги і здобутки «Нашого краю»: партія захисників громад Чернігівщини (Відео)

*Актуально

Політична партія «Наш край» на Чернігівщині представлена 2000 депутатами і головами рад різних рівнів. Тобто, четверта частина місцевого самоврядування області – представники «Нашого краю». І на цьому партія переможців зупинятися не буде. Політична сила «Наш край» активно братиме участь у місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія переможців: політсила «Наш край» провела форум у Батурині

Про це говорили на обласному форумі політичної сили, який відбувся в Батурині. На форумі обговорили амбітні плани на майбутнє та підбили підсумки вже виконаної роботи.

«Завдяки Валерію Давиденку і масштабній роботі партійної команди дуже голосно проєкт прозвучав, завівши 2000 депутатів до рад різних рівнів. Відтоді відбулася низка виборів у громадах. «Наш край» став не просто проєктом, а важливим регіональним гравцем, на дії якого зважають різні політичні сили. Нині ми підходимо до нової виборчої кампанії. «Наш край» послідовно відстоював питання жителів. На сесіях облради іноді ризиковані питання знімали з порядку денного через те, що «Наш край» озвучив напередодні. Ми говорили про це. Застосовували різні механізми впливу. Наша діяльність ефективна і результативна. Серед важливих питань, які ми відстоювали, – комунальне підприємство «Ліки України», яке одного дня стало приватним підприємством. Також приватизація об’єктів комунального майна. Відстоювання передачі лісів. Важливим є питання відстоювання більшої кількості районів на Чернігівщині. Адже ОДА говорила про 4 райони, ми ж наполягали на 5-6 районах», — Ольга Чередник, керівник обласного осередку партії «Наш край».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button