Суспільство (відео)

Планування дня, курси та помірне споживання їжі: чернігівці розповіли, які корисні звички треба формувати кожному (Відео)

Звички здатні впливати на життя людини. Аби покращити його якість, фахівці радять сфокусувати свою увагу саме на корисних щоденних ритуалах. Чернігівці розповіли, які саме звички мають вони та що рекомендують іншим.

«Кожен має стежити за чистотою міста. Не викидати папірці. Робити зауваження тим, хто з собаками виходить і не підбирає після них, і таке інше».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які шкідливі звички мають жителі Чернігівщини

«Планувати свій день. Читати щонайменше 20 сторінок книжки на день. І добре спати. Якщо я планую свій день, то я встигаю більше, ніж аби я просто подумала зробити якусь справу».

«Розвиватися. Зокрема слухати аудіокниги, відвідувати нові курси, подорожувати. І, мабуть, більше спорту. Я сама намагаюся привчити себе бігати зранку. Але це дуже важко».

«Корисні звички кожен формує сам, але здебільшого це здорове харчування. Фізичне навантаження, спорт. Зарядку робіть і будьте здорові».

«Не переїдати, нормально спати, мати фізичне навантаження. В моєму віці це ходьба пішки, а ті, хто молодший, можуть і до тренажерної зали ходити».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: «Reторби», палітурна справа та життя у стилі «еко» Наталії Курінської

«Зал, харчування. Усе, напевно. Собак, тварин люблю няньчити ходити».

«Читання, спорт. Навіть не знаю, які в мене ще хороші звички».

Аби сформувати для себе звичку, фахівці радять виконати кілька кроків. Зокрема обрати її, сформувати мотивацію, виділити на неї час і знайти однодумців.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button