Суспільство (відео)

Пляжний сезон у розпалі: як чернігівці засмагають на «Золотому березі» (Відео)

Літо в розпалі. Температура повітря не опускається нижче ніж 25 градусів, а в найспекотніші дні сягає понад 40. Способів освіжитися в таку літню спеку існує безліч, один із найпопулярніших серед чернігівців – відпочинок на пляжі. Цього разу ми з командою «Чеline» завітали на один із найпопулярніших пляжів Чернігова – «Золотий берег», аби розпитати містян, яка температура водички.

Ще кілька місяців тому «Золотий берег» навряд чи міг похизуватися належними умовами для відпочинку. Пляж був затоплений водою, і чернігівці прогулювалися по ньому, закатавши штани по коліна. Утім, зараз від наслідків повені не залишилося нічого – «Золотий берег», підготовлений комунальниками до пляжного сезону, знову в топі улюблених місць для відпочинку серед чернігівців і гостей міста.

Аби відволіктись від потоку новин, відпочити й освіжитись, сюди щодня приходять чимало чернігівців. Маленький Назар, наприклад, ділиться, що для себе сезон купання тут відкрив уже давно.

Не вперше на міському пляжі і ця компанія юних відпочивальників, і хоч поки що в них перерва на обід і відновлення сил перед новим запливом, враженнями від відпочинку з нами вони все ж таки поділилися. 

Є серед відпочиваючих і гості міста. Пані Яна до Чернігова приїхала з Києва. Цей пляж для неї – важливе місце, де вона відпочиває душею. 

Офіційного відкриття пляжного сезону на «Золотому березі» не було, адже в країні триває повномасштабне вторгнення. Та попри це, по можливість відволіктися від воєнної реальності сюди щодня приходять сотні містян, аби освіжити тіло та розум і повернутися до роботи задля Перемоги України з новими силами.

Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button