Суспільство (відео)

Подарувати дітям щасливі емоції: солодкі подарунки для дітлахів прифронтових територій України від чернігівців (Відео)

Чернігівські волонтери та підприємці дарують новорічні емоції для діток прифронтових територій України.

«Ми разом з Оксаною Коваленко (ТОВ «Наша булочка») вирішили підготувати 10 тисяч подаруночків для дітей із різних куточків України на прифронтових територіях, щоб подарувати їм новорічне свято.

У цих пакуночках будуть пряники, будуть шоколадні фігурки, будуть кекси і такі чупа-чупси – льодянці.

Насамперед для мене це можливість показати цим діткам, що про них ніхто не забув, про них усі пам’ятають. І про те, що дорослі люди стараються зробить якомога щасливішим їхнє життя. І кожен із нас, хто чим може, тим і допомагає. І дати їм ці новорічні незабутні емоції. Це теж круто»,- Олег Бібіков, волонтер, шеф-кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнти служби зайнятості з Чернігівщини допомагають ЗСУ

Перші солодкі подарунки вже отримали діти з Херсонщини. Разом із ними до таких діток завітали новорічні персонажі, аби привітати їх зі святами та подарувати щасливі емоції, які так необхідні кожному, тим паче дітям, яким щодня доводиться чути вибухи.

«Ми вже розвозили з перших чисел цього місяця, будемо до Нового року розвозити. Сподіваємось, що й після Нового року теж.

Також ми відправляємо подаруночки хлопцям на фронт, ще даємо подаруночки дітям загиблих.

Ідуть свята і ми стараємося якомога більше людей порадувати таким новорічним дивом, скажемо так»,- Олег Бібіков, волонтер, шеф-кухар.

Також такі солодкі новорічні подарунки волонтери планують подарувати чернігівським діткам, батьки яких загинули на війні, та дітям на прикордонних територіях області. У Чернігівській містерії також існує акція підтримки Збройних Сил України. Тут випікають і створюють будиночки з пряників, кошти від продажу яких будуть спрямовані на підтримку українських військовослужбовців. Процес створення таких незвичних пряників займає багато часу, проте результат радує всіх.

«Специфіка там одна – треба виділити день робочий. На 7-8 будиночків витрачається цілий день. Дві з половиною години на один будиночок. Але це круто, я вам скажу. Коли ти будуєш такий пряничний будиночок, ти згадуєш своє дитинство, його розмальовуєш – і такі відчуття всередині приємні, теплі»,- Олег Бібіков, волонтер, шеф-кухар.

Підтримка ЗСУ та юних українців надзвичайно важлива, оскільки за ними – майбутнє нашої країни.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Оксана Замятіна

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button