Суспільство (відео)

Поліну Малоштан била й малолітня чернігівка (Відео)

Кількість чернігівських дівчат-забіяк зросла. Нині оголосили підозру п’ятьом учасницям групового хуліганства, повідомляє прокурор міста. З’ясували особу ще однієї хуліганки, але вже малолітньої.

— До вчинення хуліганських дій причетна особа, яка не досягла віку кримінальної відповідальності, до неї буде скеровано до суду провадження щодо застосування примусових виховних заходів, —  Сергій Розинка, керівник чернігівської міської прокуратури.

Вчителям навчальних закладів винесли приписи, а на батьків склали адміністративні протоколи. Захисники побитої дівчинки нарікають, що слідчі навмисно не долучили до справи відео з камер спостереження. До речі, їх у місті встановили за бюджетні кошти в рамках програми «Безпечне місто». Вартість таких камер становить понад три мільйони. Однак вони чомусь не працювали.

— Вказана камера на той період не працювала, з метою перевірки вказаної версії перевірили камери, але жодного відеофакту для нашого правопорушення не отримали, — Артем Олєйніков, заступник керівника прокуратури міста.

Нагадаємо, чернігівські підлітки на чолі з донькою місцевого кримінального авторитета – повнолітньою студенткою Євгенією Тимченко жорстоко побили неповнолітню Поліну Малоштан. Дівчинка лікувалася в обласній дитячій лікарні та столичних медичних закладах протягом трьох тижнів.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button