Суспільство (відео)

Понад 14 тисяч гривень зібрали на дитячому благодійному заході в Чернігові (Відео)

Поласувати смачною випічкою, взяти участь у благодійній безпрограшній лотереї, намалювати малюнок для українського військового або ж просто відпочити в компанії друзів – усе це юні чернігівці та їхні батьки могли втілити в життя під час благодійного заходу «Це моя Україна», що відбувся на базі обласної бібліотеки для дітей.

«Присутні всі зацікавлені – це і діти, і дорослі.На присутніх чекає багато цікавого. Ми сьогодні співатимемо разом із волонтером і співаком Ігорем Хоніним, із Світланою Вертебною, також співатиме театр пісні «Забава», — Тамара Клюй – директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей

Організатори заходу облаштували кілька локацій, аби всі присутні могли максимально цікаво провести час. До прикладу старші глядачі мали змогу послухати українських пісень у виконанні чернігівських співаків, придбати сувенір або взяти участь у безпрограшній лотереї. А от малеча розважалась фейс-артом і малюванням листівок, які організатори свята передадуть українським захисникам.

«Наші читачі та наші працівники, які постійно відвідують наші майстеркласи, зробили багато ляльок-мотанок яскравих, ляльок-янголів, патріотичних сувенірів. Усе це ми сьогодні продаємо за донати», — Тамара Клюй – директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

Так завдяки небайдужим глядачам і їхнім донатам на різних святкових локаціях під час заходу вдалося зібрати 14 тисяч 500 гривень, які організатори передадуть військовослужбовцям ЗСУ.

«Ці кошти підуть на ремонт автомобіля одного з підрозділів», — Тамара Клюй – директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button