Суспільство (відео)

Повернути тата з АТО: дорослі бажання маленьких чернігівців (Відео)

Чернігівські малюки добре знають, де живе Дідусь Мороз та до кого він приходить. Вчать віршики і готуються до зустрічі із казковим героєм й у цьому садочку.

— Мороз живе на Північному полюсі.

— Ми любимо листи писать Діду Морозу.

— Я вчу віршики, щоб розповісти діду Морозу.

— Дід Мороз приносить подарунки тільки чемним дітям.

А чемні діти тут усі. Вони гарно співають пісеньки і вправно майструють подарунок Діду Морозу.

Тепло своїх долоньок вони перенесли на аркуш паперу. Тепер про маленьких чернігівців сивочолому Дідугану нагадуватиме ось ця ялинка.

«Коли діти дізналися, що буде такий захід у нас, то із захопленням зробили подарунок. Попросимо щоб закінчилася війна», — вихователь 11 групи ДНЗ №37 Ірина Стеценко.

А ще у діда Мороза просять нові мобільні телефони і повернути тата із АТО. Резиденція казкова героя щойно відкрилася в міському палаці культури, а вже щодня Дід Мороз приймає не менше тисячі малюків.

Посидіти у дідуся на колінах і замовити йому  бажання – шикуються черги. Серед натовпу і одинадцята група 37 садочку із своєю листівкою. Вони порадують старого віршами і розчулять подарунком.

Після зустрічі із маленькими чернігівцями робота Діда Мороза не завершується. Вечорами він перечитує листи від малюків і готує їм відповіді.

«Резиденція буде працювать до 29 грудня і до Нового року», — диренктор палацу культури Ірина Должикова.

Розважитися малеча може й в міні парку – тут вчать творчості. А в залі вже чекають артисти. Вони презентують новорічну казку.

«По-перше для дітей створене надзвичайно красиве містечко на площі. Друга локація – це міський парк культури», — начальник управління культури і туризму міської ради Олександр Шевчук.

У  резиденції Діда Мороза, яка розмістилася в міському палаці культури звучить музика, а гостей зустрічають казкові герої.

Журналіст Наталія Тягнирядно

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

Back to top button