Суспільство (відео)

Позбутися пияцтва, привернути кохання та гроші: як обставити дім, щоб налагодити життя (Відео)

Позбутися проблем і привернути удачу можна, правильно обставивши своє помешкання. Чернігівський таролог Оксенія розповіла, що саме треба зробити. Наприклад, привернути енергію кохання та грошей можна, поставивши в гостьовій кімнаті музичний інструмент. У себе вдома вона також поставила прядку.

«В картах Таро є карта «Колесо Фортуни». І насправді це на папір перенесене саме це колесо. Тому я його забрала у своєї покійної прабабусі, оздобила його вишиваним сімейним рушником», — Оксенія, таролог.

Поруч повісила свій портрет із зображеним на ньому святим Миколаєм. Картину жінці подарував художник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працюють прикмети та випадки, що можуть застерегти від невдач (Відео)

«Я замовляла сімейні портрети в художника. Він зателефонував мені і каже, що йому зробили замовлення в церкві в Києві намалювати ікону Божої Матері. І він довго не спав, хвилювався. Каже, що йому наснилася я, тримаючи на руках дівчинку. І запитав, чи можна мене намалювати. І оце вона мені так прийшла містично», — Оксенія, таролог.

Прядку та портрет жінка об´єднала та повісила в одному з кутків гостьової кімнати.

«У мене сонце сходить саме з цього кута. А сонце – це енергія життя, роду, здоровя, добробуту. І саме колесо Фортуни, картина, я вирішила їх синхронізувати, щоб вони на мене працювали саме на сході сонця. Тому якщо підсилити здоровя роду, щоб були здорові діти, то треба розміщувати родові предмети у своєму будинку там, де сходить сонце», — Оксенія, таролог.

Якщо ж людина хоче чогось позбутися, наприклад боргів чи сварок, то розміщувати відповідні предмети треба на заході сонця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський таролог назвала ймовірну причину частих самогубств

«Це може бути якась картина, яка може гасити конфлікти в сімї. Наприклад, якщо ви на заході сонця розмістите картину з намальованою водою, то це гаситиме конфлікти у вашому домі. Тому що сонце заходить і його енергетично заливає вода», — Оксенія, таролог.

Коли в родині є люди, які страждають від алкоголізму, то Оксенія радить на заході сонця повісити ікону «Невичерпна Чаша», а поруч із нею фото цього члена сім´ї. Для квартири або навіть гуртожитку також є рішення. Місцем енергетичної сили може стати кухня. Тут і треба розміщувати відповідні предмети, не прив´язуючись до сходу чи заходу сонця.

«Ви можете розмістити там картину з соняшником – це символ сонця, це для благополуччя. Або якийсь родовий предмет. Якщо це пияцтво, то ту саму ікону, але вона повинна дивитися на стіл. Ви можете її розмістити з будь-якого кута. Але вона має дивитися на стіл», — Оксенія, таролог.

Оксенія також розповіла, що вбитий у верхній одвірок маленький ніж захистить помешкання від недоброзичливців. Його треба вбити так, щоб він ніби прорізав вістрям ауру людини. Таким чином тим, хто приходить у дім із хорошими намірами, нічого не буде. В іншому випадку ніж енергетично виштовхуватиме недоброзичливця.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button