Суспільство

Чернігівський таролог назвала ймовірну причину частих самогубств

Останнім часом в Україні почастішали дивні самогубства.  Нещодавно у столиці 36-річна жінка утопила двох власних дітей. Як пояснила убивця правоохоронцям, їй привидівся кінець світу. Не оговталася Чернігівщина і від загибелі матері і її двох дітей у Талалаївці. Їх знайшли мертвими у власному будинку без тілесних ушкоджень. За останні півроку Челайн часто повідомляв про самогубства жінок і чоловіків. Чому у людей не має бажання жити? Відповідь на це питання дає таролог і провидиця Оксенія Ровник.

45148329_111240006483757_8276168977416192000_n

— Я з великим трепетом ставлюсь до своєї нації і до ситуації, яка відбувається на території України, — розповідає Оксенія. – Справа в тому, що у 2018 році у нас було  5 затемнень (сонця і місяця). Безумовно, це впливає негативно на підсвідомість будь-якої людини,  особливо для виснаженого емоційно і духовно українця, який протягом останніх 5 років живе у нестабільній ситуації  – війна, складна економічна і соціальна ситуація. Тобто, становище людей зрозуміле – у них немає сил боротися.

Оксенія розповіла, чим небезпечні для людини сонячне і місячне затемнення.

— У період місячного затемнення енергетика людини стає слабшою, у декого можуть з’явитися неадекватна поведінка. Місяць – це планета, яка відповідає за нашу підсвідомість, керує нашими прихованими страхами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шестикласник на Чернігівщині вчинив самогубство

Немає адекватності в поведінці, так як місяць — це планета, яка відповідає за нашу підсвідомість, коригує наші приховані страхи. У період місячного затемнення ми позбуваємося цього астрального балансу і піддаємося неадекватним вчинкам, що межують з маразмом (свого роду шизофренією думок і дій).

У період Сонячного затемнення ми позбавлені Божої ласки (гормон щастя, життя і народження). У цей період навиворіт вивертаються всі кармічні відпрацювання аж до 7 покоління назад.

Порада — це світлі і чисті думки, спрямовані на себе і близьких, щоб у цей непростий астральний період не одержати ефект бумеранга.

Ще статті по темі

Back to top button