Суспільство (відео)

Пожиттєва «кабала» для водія Атрошенка та погрози «Чернігівгазу»: агресивна нарада від мера (Відео)

Ранкова нарада в мерії розпочалася з одкровень чернігівського градоначальника, автомобіль якого – Мерседес Бенц Брабус – вартістю під 400 тисяч доларів нещодавно з нового перетворився на розбите б/у. Все – з вини водія.

«Я довго думав, що робити з водієм, із яким я пропрацював 16 років. Задача складна. Бо не покарати – це неправильно. Отже, ми вчинимо по-чесному. Я ж працюю у вихідні. І ми домовилися, що він працюватиме у вихідні. За моїми підрахунками йому відпрацьовувати три життя», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Щоб розрахуватись, йому треба три життя»: Атрошенко розказав, як покарає свого водія

Зіпсований настрій мера перейшов на тему опалення. Коли керівник «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко заявив, що тепло в місті не підключають, бо «Чернігівгаз» не дає блакитного палива, останнім перепало не на жарт.

«Ви не грайтеся з цими речами. Негайно все включіть і перестаньте займатись тією справою, що на букву «х» починається. Вам зрозуміло це чи ні? Це нічим добрим для вас не закінчиться. Нічим добрим не закінчиться», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі серед важливих питань озвучили інформацію про дітей, які захворіли на гепатит А.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко готовий влаштовувати мітинги

«Це тільки сьома школа. Станом на вчора госпіталізовано 16 дітей. Витоком була працівниця харчоблоку, її госпіталізовано», — Владислав Кухар, керівник управління охорони здоров’я ЧМР.

Зараз усіх працівників харчоблоку додатково перевіряють на наявність інфекції вже в приватній лабораторії.

На завершення наради підлеглі мера поскаржилися йому на дописувачів у Фейсбуку, котрі заплямували «честь їхнього мундира». Атрошенко заспокоїв.

«Деякі індивіди, які прописані на території нашого міста, публікують інформацію не всю», — Роман Старіков, керівник КП «Зеленбуд».

«Ми не повинні рефлексувати на якісь окремі дописи», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Після наради мер запросив чиновників і теплогазоелектрогенеруючі компанії на зустріч до свого кабінету.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button