Суспільство (відео)

Привернути удачу на весь рік: як правильно вибрати талісман і зарядити його енергією (Відео)

Привернути удачу у 2022 році можна за допомогою талісмана. Це може бути будь-яка прикраса з символікою тигра. Чернігівський таролог Оксенія порекомендувала, як його правильно вибрати.

«Енергія Тигра вона взагалі в тигровому окрасу. Тобто це може бути браслет, навіть недорогий, але з символікою тигра. Це може бути перстень із символікою тигра. Це може бути підвісочка. Для жінки це може бути заколка тигрова, обруч, щоденник. Але все має бути з елементом тигра»,- Оксенія, таролог.

Оксенія зазначає, що ювелірні вироби мають бути саме золотими. Тому що колір року – жовтий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальний за своєю нумерологією: чого чекати від 2022 року Тигра (Відео)

«Цього року лише золото. Тому що енергія Вогню – це енергія жовтого металу. Це може бути червоне золото, лимонне золото. Це може бути камінь бурштин, яшма. Він буде дуже сприятливий. Якщо у вас немає коштів саме на елемент золота, то це може бути якась така хороша біжутерія, але в жовтому кольорі»,- Оксенія, таролог.

Придбати собі талісман варто до 1 січня. Аби він працював, зустрічати Новий рік потрібно вже в ньому. Тоді він зарядиться енергією цього дня.

«Що таке молитва? Що таке медитація? Це сила думки. І саме з 31-го на 1-ше, саме в цей магічний час у кожній домівці ми висловлюємо якісь бажання. То ви вже посилюєте це бажання, і прикраса вже на вас, носіть її рік. Тоді бажання обов’язково збудеться»,- Оксенія, таролог.

Талісманом може стати, наприклад, щоденник або ручка. Вона може бути золотистого кольору або «тигрового» окрасу. Тоді цей предмет треба покласти біля себе під час святкування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button