Суспільство (відео)

Унікальний за своєю нумерологією: чого чекати від 2022 року Тигра (Відео)

2022-й рік пройде під знаком Водяного Тигра. Чернігівська таролог Оксенія розповіла, що цього року пануватиме любов, адже в ньому багато двійок.

«Є в Таро карта, яка читається, як «Закохані». Тому насамперед 2022 рік сприятиме закоханим парам. Усі самотні неодмінно зустрінуть пару. Ті, хто у стосунках, але неодружені, ухвалять рішення узаконити свої стосунки, тому що сама атмосфера цього року сприятиме»,- Оксенія, таролог.

За словами пані Оксенії, 2022-й рік стане вдалим. Вона пояснила, що цифри року в сумі дають «шістку», що є перевернутою «дев´яткою», яка є останньою цілою одиницею. У нумерології вони вважаються одним числом.

«Тому, якщо ви цього року започаткуєте новий бізнес, нову справу, хобі це ще може бути, то це буде вдало. Якщо ви про це мріяли, але не наважувалися, то саме 2022-й рік стане роком для таких звершень і таких серйозних змін. Я навіть радила б це зробити»,- Оксенія, таролог.

Сприятливим рік виявиться і для тих людей, які ведуть свій бізнес у партнерстві.

«Ми беремо енергію Води. Це в нас буде Рак, Скорпіон, Риба. Компаньйоном по бізнесу може бути Стрілець, Лев або Овен. У такому тандемі домінуватиме Водна стихія. Тому що чотири енергії: Вогонь, Вода, Повітря та Земля. Саме Вода гасить Вогонь. Тому в усіх сферах домінуватиме Водна стихія»,- Оксенія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піонер децентралізації: громада на Чернігівщини руйнує стереотипи про українське село (Відео)

Особливо щасливими будуть двійні, які народяться в цей парний рік. Загалом же люди, які народжуються в рік Тигра дуже рішучі, мужні та не кидають слів на вітер. Вони можуть стати хорошими правоохоронцями, юристами, суддями, військовими. Із дівчат будуть непогані дипломати.

«Діти, які народяться у 2022 році, будуть дуже розумними. Це буде людина, яка за будь-яких життєвих обставин триматиме своє слово. Це дорогого варте. Оскільки тут пануватиме енергія Води, то вони ще дуже любитимуть Всесвіт, дуже любитимуть далекі поїздки. Це будуть напрочуд багатогранні люди»,- Оксенія, таролог.

Таролог стверджує, що цього року може відбутися військове загострення. Адже тигр – дуже темпераментна тварина.

«Амбітна Росія, амбітна Білорусь. Я думаю, що нам треба включити дипломатію і дуже тонко прожити, але я радила б кордони на цей рік зміцнити. Не втрачати пильності. Я не вважаю, що 2022-й зможе заспокоїти ситуацію, бо сама енергетика року буде така владна»,- Оксенія, таролог.

А от щодо Чернігівщини, то тут переважатиме енергія Води, адже в області протікає дуже багато річок. Тому глобальні негативні зміни область оминуть. Пані Оксенія прогнозує, що Чернігівщина, так би мовити, плистиме за течією. Натомість можливе збільшення народжуваності та шлюбів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button