Суспільство (відео)

Прочухан від мера: у мерії пройшла «гаряча » ранкова планірка (Відео)

Темі сміття міський голова Владислав Атрошенко присвятив розширену ранкову нараду в міськраді. Засумнівавшись у порядності містян, одразу зарубав ідею організувати в Чернігові роздільний збір відходів.

«Роздільне сміття – це профанація, я це пояснював 50 разів, тому що розділення сміття – це класна тема, якщо 85% або більше сміття населення дисципліновано розділяє», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Не підтримав Атрошенко й ініціативу начальника КП «Деснянське» Віктора Пригари – закупити нові контейнери для сміттєпроводів у багатоповерхівках. За словами мера, сміттєпроводи взагалі треба закрити від людей.

«Ці всі сміттєкамери треба заварювати та закінчувати з цим», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Один сміттєпровід у чернігівській багатоповерхівці найближчим часом таки закриють. Але це буде експеримент комунальників, і ліквідація так званої радянської системи утилізації сміття в багатоповерхівках дасть змогу місту заощадити понад мільйон бюджетних коштів, вважають у міськраді. Далі міський голова взявся критикувати комунальників – за купи сміття на вулицях міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко взявся за стихійні сміттєзвалища, зламані лавки та розвалені відмостки

«От якби ви виконували все, що я вам кажу, ви з подивом на подібні речі не дивилися б і очі не витріщали б», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

За недоглянуті території Віктору Пригарі, очільнику КП «Деснянське», і начальнику 13-го ЖЕКу Володимиру Прищепу «урізали» преміальні.

«Мер правильно все робить», — начальник КП «Деснянське» Віктор Пригара.

«Я меру сказав, що усунемо до кінця тижня», — начальник КП «ЖЕК-13» Володимир Прищеп.

Не знайшов гарних слів міський голова і для начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Григорія Годуна. Його теж вилаяв на очах у підлеглих.

«Я вам хочу сказати, що ви щось із себе представляєте на ваших посадах, у бізнесі вас би повиганяли до біса на вулицю без розмов», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Григорію Годуну перепало за те, що він не підготував листа до Кабміну з попередніми висновками комісії, яка обстежувала підтоплені під час зливи будинки. Висновки, до речі, будуть готові вже цієї п’ятниці, обіцяють у міській раді.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вопрос ливневок забывает мер, нам расказывают что там все гуд, а вот гуд или не гуд можите убедится по ливневке напротив бывшего дома быта что возле мегацентра, как раз на пешеходном переходе в парк

Back to top button