Суспільство (відео)

Прогресивні реалії Киїнки: громада дякує за підтримку Максиму Микитасю (Відео)

*Актуально

Новенька амбулаторія в селі Киїнка Чернігівського району з’явиться вже цього року. І все завдяки активності народного депутата від цього округу Максима Микитася.

«Дуже необхідна така лабораторія, оскільки та будівля, в якій ми зараз працюємо, не зовсім придатна для прийому громадян, то стара школа», — Світлана Ворона, т.в.о. завідувача Киїнської амбулаторії.

«Ми запланували цього року ввести в експлуатацію амбулаторію. У листопаді місяці. Це кабінети для лікарів, це надсучасне обладнання», — Максим Микитась, народний депутат України.

Три сімейні лікарі, педіатр, аптека, стоматолог, нове обладнання, школа, садочок, церква, будівництво дороги. Це неповний перелік того, що було зроблено в Киїнці за каденції нардепа по 206-му округу Чернігівщини Максима Микитася.

«Постійно, коли ми звертались, то допомога нам надавалась і на ремонт, і на обладнання. Посильна допомога завжди була надана», — Людмила Лисенко, заступник директора Киїнської ЗОШ.

«Сайдингом обшили завдяки вам. Дуже велике дякую», — Отець Георгій, настоятель Свято-Миколаївського храму, с. Киїнка.

«Він добродушна, порядна людина, яка дбає про людей. Усе робить, щоб покращилося життя в селі», — Людмила Хомазюк, сільський голова Киїнки.

Сьогодні Максим Микитась укотре завітав до Киїнки. Почути відгуки людей. Почути, чим ще може бути корисним громаді.

«Безумовно, треба поспілкуватись з громадою, щоб виконувати обіцянки, яких потребує громада», — Максим Микитась, народний депутат України.

Як каже депутат, коли приїздить на округ, йому не соромно дивитись в очі людям. Це підтверджує і громада, що довірила йому свої голоси.

«І лікарню робив, і садочок. Вікна поставив», —  Наталія Петрівна, жителька Киїнки.

«Я дуже вдячна, що він церкві допоміг. Дуже вдячна», — Надія Іванівна, жителька Киїнки.

«Я з Добрянкою пов’язана, знаю, скільки він для Добрянки зробив. І в Киїнці також. Дякуємо йому», — Тамара Костянтинівна, жителька Киїнки.

Киїнка однозначно каже своєму депутату «так» і благословляє його на можливість знову представляти громаду у вищому законодавчому органі країни.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button