Суспільство (відео)

Ранковий «розбір польотів» і «Золоті пальми» в Чернігівській міськраді (Відео)

Із висловлення невдоволення роботою представників комунальних підприємств «Паркування та ринок» і «Муніципальної варти» розпочалася щотижнева ранкова нарада в Чернігівській міськраді. Причиною ранкового навчально-виховного «спектаклю» стали іржаві конструкції від дорожніх табличок і розкидані містом паркани.

«Іржаві жахливі знаки на парковках можна познімати? – Вони зняті. – Ні, вони не зняті, проїдьте на Центральний ринок, подивіться. Самі знаки зняті, а конструкція стоїть досі, з 1 січня. Далі – їдемо по проспекту Перемоги, стоїть паркан вздовж дороги. Кому він там потрібен? Ну, вас має цікавити це питання чи не має? Якщо так і надалі буде відбуватися, то я вас сам ліквідую, без допомоги сторонньої», — Олександр Ломако – в. о. чернігівського міського голови.

Тож роздавши на горіхи представникам комунальних підприємств «Паркування та ринок» і «Муніципальної варти», Олександр Ломако плавно почав «виховувати» представників ЖЕКів міста. Керманич їхньою роботою невдоволений, більше того, нарікає на низку скарг від жителів Чернігова на адресу ЖЕКів. Отже, спершу в. о. мера наявні скарги зачитує, після чого просить пояснити керівника одного з підприємств, чому у дворах міста не косять траву.

«Пріоритетом наразі для нас є підготовка до зими, я вважаю, насамперед треба підготовкою займатися. Я впевнений, що саме через це трохи відстаємо від графіків покосу трави, але графіки є і, я вважаю, ми їх виконаємо», — Віктор Пригара – начальник КП «Деснянське» ЧМР.

«Ви і оце Дмитренко, якого нема, в рейтингу бюрократів України займали б перше місце – «Золота пальма» була б. Все розповідаєте добре, тільки не те, що мені потрібно», — Олександр Ломако – в. о. чернігівського міського голови.

Також на нараді йшлося про доволі загадкову ситуацію з боргом Чернігівської міськради перед приватною клінікою «Фрезеніус» у розмірі 100 мільйонів гривень. Олександр Ломако заявив, що міська рада планує звернутися до посольства Німеччини з проханням допомогти заплатити борг. Докладно про борг, рішення суду на користь міжнародної клініки та чому саме міську владу звинувачують у виникненні цієї проблеми – дивіться згодом на ЧЕЛАЙН.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button