Суспільство (відео)

Реконструкція міськсаду та поминальні дні: виконком у міській раді (Відео)

Більше ніж 340 тисяч гривень. Таку суму виділили під час засідання виконкому на розроблення проєктної документації на реконструкцію Міського парку культури та відпочинку.

«Реконструкція обєктів, також це стосується міськсаду. Тут є зменшення за рахунок того, що ми його перекладаємо на будівництво, на ті ж 340 тисяч», — Ярослав Куц, начальник управління ЖКГ ЧМР.

738 тисяч спрямують на будівництво контейнерних майданчиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міському управлінні транспорту розповіли, як перевозитимуть громадян після виходу з «червоної» зони (Відео)

«Доценка, 17 і Пухова, 131, два контейнерні майданчики. Також 913 тис. 760 грн нам передано з обласного бюджету на будівництво централізованої каналізації Фікселя – Київська», — Ярослав Куц, начальник управління ЖКГ ЧМР.

Окрім цього, обговорили обмеження часу роботи розважальних закладів і закладів громадського харчування.

«На виконання правил благоустрою до виконавчого комітету надійшли чергові звернення від суб’єктів господарювання. Пропонується встановити режими роботи об’єктів, зазначених у додатку до рішення. У житлових будинках об’єкти – до 23-ї години обмеження нічного часу роботи, в окремих будівлях – режим роботи в основному за заявами, якщо нема скарг у членів комісії і зауважень», — Віталія Ярещенко, начальник управління економічного розвитку міста.

Під час засідання виконкому вирішили встановити меморіальну дошку майстру народних музичних інструментів Олександру Шльончику. Її розмістять за адресою Фабрична, 12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На розроблення проєкту щодо Парку культури і відпочинку виділили понад триста тисяч гривень

«Цей унікальний майстер пропрацював із 1946 року і він відомий не тільки в Україні, а й в усьому світі», — Олександр Шевчук, начальник управління культури та туризму ЧМР.

Окрім цього, ухвалили рішення відновити роботу громадського транспорту у звичному режимі.

«Пропонується відновити на території міста Чернігова роботу міського транспорту у звичайному режимі з дотриманням усіх передбачених карантинних норм, і рішення набуває чинності з моменту оприлюднення», — Олександр Рижий, начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

А в поминальні дні додадуть ще кілька маршрутів до кладовища «Яцево».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button