Суспільство (відео)

У міському управлінні транспорту розповіли, як перевозитимуть громадян після виходу з «червоної» зони (Відео)

У Чернігові з 6 травня відновлено роботу громадського транспорту. Про це розповів начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міськради.

«Орієнтовно з першої години дня вже транспорт запрацює у звичайному режимі, але з дотриманням карантинних обмежень, тобто перевезення відбувається за кількістю сидячих місць і пасажири повинні бути в засобах індивідуального захисту, тобто в масках. Люди, які мають право на пільги, цими правами користуються. Обмежень у часі наразі немає», — Олександр Рижий, начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В обласному центрі відновили роботу транспорту

Також Олександр Рижий повідомив, що з 9 травня збільшать кількість маршрутів до кладовища «Яцево».

«На сьогодні там працюють два маршрути – це 17-й і 26-й. Ще плануємо додатково додати орієнтовно 10 маршрутів. Які це будуть маршрути, інформація зявиться трохи пізніше, буде донесена до населення», —  Олександр Рижий, начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

В управлінні транспорту наголосили на тому, що карантин продовжується до 30 червня, відповідно до постанови Кабміну. У зв´язку з цим кількість пасажирів у громадському транспорті і надалі обмежуватиметься кількістю сидячих місць.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button