Суспільство (відео)

Ремонт водогону: в Чернігові частково перекриють вулицю Любецька(Відео)

Із 1 березня по 31 серпня 2023 року в Чернігові перекриють частину вулиці Любецька, це необхідно для проведення ремонтних робіт на водогоні. Відповідне рішення було затверджене на засіданні виконавчого комітету 17 лютого.

«Для проведення робіт із реконструкції водопроводу по вулиці Любецькій дозволити управлінню ЖКГ перекрити рух транспорту на ділянці від вулиці Мазепи до Ріпкинської. Це перша ділянка, яку ми плануємо починати робити з 1 березня по 31 серпня 2023 року», — начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц.

За словами заступника директора КП «Чернігівводоканал», ремонтні роботи були заплановані ще до військових дій, а тепер, якщо не виконати реконструкцію, без води може залишитися велика частина Новозаводського району. Це як приватні, так і багатоповерхові будинки.

«Взагалі ремонтні роботи на зазначеній вулиці ми планували ще до початку військової агресії. Там старий водогін 70-х років, ще додатково внаслідок воєнних дій він декілька разів був пошкоджений. І відповідно, експлуатація його сьогодні є критичною», — заступник директора КП «Чернігівводоканал» Павло Вовк.

Схема руху приватного та громадського транспорту на цій ділянці буде розроблена та повідомлена містянам найближчим часом.

«Ми її перекриваємо, бо там буде працювати техніка, там риється котлован. Тому всі схеми будуть доведені і схема руху транспорту також буде доведена.

Тролейбус там точно не ходитиме, а громадський транспорт буде. Ми і ухвалюємо рішення заздалегідь, щоб управління транспорту розробило маршрути проїзду та довозу людей», — начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button