Суспільство (відео)

Родина з Чернігівщини продає віники за кордон і розвиває зелений туризм (Відео)

На Чернігівщині, у селі Андріївка, проживає незвичайна родина. Сергій та Тетяна Карпачьови вже тривалий час займаються бізнесом. При чому бізнес різноплановий. Від зеленого туризму — до експорту віників у Німеччину та Нідерланди. Про це розповідають у всеукраїнському проекті «Назустріч сонцю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїн-коваль із Корюківки став учасником проекту «Назустріч сонцю»

«Наразі їх березові та дубові віники для сауни щомісяця експортуються партіями по 1500 од. у Нідерланди та Німеччину. І це не основний бізнес, він виник як наслідок основної справи.
Сергій та Тетяна Карпачьови колись мали мрію мати затишну хатинку у селі. Якось їх відвідали друзі, підказали зайнятися зеленим туризмом. Сергій почав їздити на семінари, переймав. Тепер він сам охоче ділиться досвідом, проводить семінари та тренінги. Поступово агросадиба обростала інфраструктурою. По завершенню будівництва альтанок у Сергія залишилися обрізані дощечки, він вирішив зробити з них шпаківні. Здавалося, хто буде купувати шпаківні, але купують! Наразі він відправляє по Україні близько 500 шпаківень. І так у всьому, чим би вони не зайнялися.

До Сергія та Тетяни їздить багато туристів, у садибі Андріївські Озера вони почувають себе не клієнтами, а гостями гостинних господарів«, — йдеться у дописі на сторінці спільноти у Facebook.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button