Суспільство (відео)

Зустріч задля перемоги – в Чернігові стартував благодійний онлайн-аукціон (Відео)

Зустрічі, бесіди, консультації, екскурсії та майстер-класи від відомих чернігівців – усе це можна виграти на благодійному аукціоні «Зустріч задля перемоги», що днями стартував у Чернігові. Організаторами цього заходу стали «Чернігівський IT-кластер» та «Агенція міських ініціатив», головна мета аукціону – назбирати коштів для придбання 10 коптерів для ОК «Північ».

«У нас насправді дуже різні лоти, хтось пропонує екскурсію Черніговом, це відомі чернігівські екскурсоводи. Або ж хтось пропонує якийсь кінопоказ, наприклад, режисери. Хтось проводить екскурсію на своєму підприємстві або ж пропонує 10 консультації у лікарів. Тобто у нас дуже різні лоти та цікаві люди, різні зустрічі з ними будуть. Для цього треба зайти на сайт ЛотиПроти, вибрати там Чернігів і побачити перелік можливих зустрічей і лотів для того, щоб обрати, з ким можна зустрітися»,- Тетяна Романова, організаторка аукціону.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь уже навряд чи вторгнеться в Україну – ISW

Також на сторінці аукціону є зустрічі з людьми, які відомі по всій Україні та далеко за кордоном. Зокрема, футболіст Андрій Ярмоленко та фронтвумен гурту ONUKA Ната Жижченко, а ще найвідоміший пес-розміновувач Патрон. Ставки можна робити до 23 грудня включно.

«24 грудня ми вже побачимо, чия ставка стала виграшна. Тобто зараз на сайті можна бачити максимальну ставку, а вже 24 числа ми побачимо, хто саме виграв. Вже наступного дня можна буде зустрітися у будь-якому форматі зустрічі. Це може бути онлайн чи офлайн у Чернігові або в Києві. В описі до кожної зустрічі це докладно прописано.

Люди, які виграли цю зустріч, отримують усі необхідні контакти і вже особисто домовляються»,- Тетяна Романова, організаторка аукціону.

До заходу долучаються і чернігівські гастропартнери, які зроблять приємні компліменти, якщо ваша зустріч відбудеться у їхньому закладі. А за 20 найвищих ставок – бонус при замовленні онлайн. Тож долучайтеся до ініціативи – придбайте цікаву зустріч і допоможіть нашим Північним Котикам із ОК «Північ». Усі подробиці – за посиланням https://loty-proty.com/app/chernihiv

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Марина Кирієнко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button