Суспільство (відео)

Шашлик зі скоринкою та апетитна шаурма: фірмові страви «Хоровац» тепер під одним дахом (Відео)

Запашний і соковитий шашлик поруч з апетитною шаурмою. «Хоровац» змінив формат, аби клієнти мали змогу смакувати улюблені страви в одному місці.

«Тепер тут у нас багато місця, можна посидіти та поїсти як шаурму, так і шашлик. І з собою можна шашлик як смажений, так і маринований узяти додому», — співзасновник «Хоровац» Вардан Мартиросян.

У закладі кажуть, що секрет смаку їхніх страв полягає в тому, що їх готують із душею. Усі продукти тут свіжі та придбані виключно у перевірених постачальників, які не змінюються роками.

 «Ми продукти купуємо щоденно. Жодного разу за три з половиною роки ми не заморожували м’ясо. У мене така система, такий принцип. Наприклад, піднімаєш відро з м’ясом і от впало на підлогу… ми з підлоги не піднімаємо, я за це не штрафую, не змінаю гроші з працівників. Це все списується і викидається. Тому що ми несемо велику відповідальність – ми годуємо людей. Ми не можемо ризикувати й давати поганий продукт», — співзасновник «Хоровац» Вардан Мартиросян.

Та свіжість продуктів це ще не все. Головна цікавинка полягає в соусах і маринадах. Саме вони роблять м’ясо ніжним і додають особливого смаку.

«Всі наші секрети – в приготуванні м’яса та в приготуванні соусів. Це наші секретні рецепти, які не всі знають. Це наші рецепти від початку, від самого відкриття. От як тут у нас все почалося. Це наше дерево життя. І ми три з половиною роки за цією технологією працюємо», — кухар «Хоровац» Нурлан Гастратов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові Дім шашлику “Хоровац” запрошує посмакувати

Оновлений заклад досить популярний серед відвідувачів. Тут постійно повно клієнтів. Деякі з них уже стали постійними і не збираються змінювати своїх вподобань.

«Я сюди частенько заходжу, мені подобається, що тут, по-перше, швидко, по-друге, завжди на рівні. Завжди смачно, свіжо і на вугіллі. А тепер забіг пообідати», — відвідувач Аркадій Боженко.

«Я сюди прихожу два-три рази на тиждень. Мені тут усе подобається, і з друзями приходжу, і сам», — відвідувач Роберт Мартиросян,.

Оновлений «Хоровац» розташований у самому центрі міста за адресою проспект Миру, 49. Тут на вас чекає привітний персонал, приємна атмосфера і, звісно ж, смачна та якісна кухня.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

реклама

Ще статті по темі

Back to top button