Суспільство (відео)

На скандального чернігівського активіста чекає суд (Відео)

На відомого одіозного чернігівського активіста та провокатора, представника «Соціалістичної партії» Олега Скварського подали до суду. Позивач – радник голови Чернігівської облдержадміністрації Володимир Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колючки для кандидатів-парашутистів підготував самовисуванець Скварський

«12 лютого 2019 року на телеканалі «Дитинець» громадський діяч Скварський Олег оприлюднив неправдиву інформацію стосовно мого клієнта. Стосовно того, що нібито мій клієнт у новорічні свята роздавав якісь подарункові пакети. Враховуючи те, що мій клієнт являється працівником апарату облдержадміністрації, це суттєво впливає на його ділову репутацію. Дана інформація не підтвердилася, вона не є правдивою. Ми склали позов і подали до суду. Позов зареєстрований і поданий до суду», — розповідає Віталій Каленик, адвокат Володимира Ткача.

Володимир Ткач намагався дати шанс Скварському спростувати неправдиву інформацію, але активіст відмовився і тепер за свої слова відповідатиме перед судом.

«Спростувати слова Скварського і стягнути моральну шкоду на користь дитячого будинку. Інформація є не дійсною, тому, вважаю, що суд винесе об’єктивне рішення», — говорить Віталій Каленик, адвокат Володимира Ткача.

Моральну компенсацію, стягнуту за наклеп, Володимир Ткач передасть до Городнянського дитячого будинку.

Ще статті по темі

Back to top button