Суспільство (відео)

«Спасибі вам, що ви стоїте на сторожі нашого здоров’я», – Людмила Давиденко відвідала медиків Березни (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко відвідала Березнянську амбулаторію сімейної медицини. Подякувала медикам за їхню працю, за те, що тримають першу лінію оборони від COVID-19.

«Спасибі вам, що стоїте на сторожі нашого здоров’я, і вам насамперед міцного-міцного здоров’я, ми обов’язково ще до вас приїдемо», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Пообіцяла підтримку амбулаторії, яку та неодноразово отримувала і від її трагічно загиблого чоловіка Валерія Давиденка, котрий багато років усіляко допомагав медичним закладам як Менщини, так і всього 208-го виборчого округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко зустрілась із медиками Борзнянщини (Відео)

«Відкривав ФАПи, амбулаторії  і мобільну медицину підтримував. Я буду стояти на тих же принципах. Я вважаю, що без лікаря і без вчителя в селі взагалі нічого робити», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Тому Людмила Давиденко вирішила іти в парламент насамперед для того, щоб продовжити справу чоловіка, адже вона як дружина, як ніхто інший розуміла, наскільки це було важливо для нього.

«Чому місце мого чоловіка має зайняти якась людина, яка не сповідує його принципів, його ідей і не йде його шляхом?» — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Підтримка охорони здоров’я в селах і невеликих містечках – це життєво важливе питання для жителів цих населених пунктів, адже на тлі старіння нації, погіршення екології та не завжди якісних реформ лікар там виконує особливу місію.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button