Суспільство (відео)

Людмила Давиденко зустрілась із медиками Борзнянщини (Відео)

Людмила Давиденко зустрілася з медиками Борзнянської центральної районної лікарні. Поговорили про проблеми медицини, коронавірус і перспективи розвитку закладу. Людмила Давиденко повідомила, що планує балотуватись у народні депутати за 208-м виборчим округом, у якому двічі, до своєї трагічної загибелі, перемагав її чоловік – Валерій Давиденко.

«Вирішила продовжити шлях свого чоловіка. Буду балотуватися до Верховної Ради України на цих довиборах, у зв’язку з тими трагічними подіями, що відбулися в моєму житті»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Під час зустрічі згадали про роботу чоловіка Людмили Давиденко в окрузі, про допомогу та підтримку, яку одержувала медицина Борзнянщини від нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Талалаївщини дали оцінку «походу» Людмили Давиденко в народні депутати (Відео)

«Говорити про добрі справи Валерія Миколайовича можна годинами. Ви знаєте, скільки він усього робив і для Борзнянської лікарні, і для інших медичних закладів усієї області»,- Ірина Грозенко, депутат Чернігівської обласної ради.

Зачепили важливу проблему саме цього медзакладу. В розрізі реформи охорони здоров’я Борзнянська районна лікарня не стала опорною. Тому робота в напрямі отримання статусу «опорна лікарня» як міської влади Борзни, так і народного обранця від округу вкрай важлива.

«Певну кількість житла на рік… міська рада повинна планувати з бюджету кошти, щоб хоча б одну-дві квартири купували лікарям. Тоді можна буде залучити молодих фахівців. Буде фахівець, тоді можна говорити про отримання пакета послуг і їхати до міністерства й добиватися статусу лікарні опорної»,- Ірина Грозенко, депутат Чернігівської обласної ради.

Людмила Давиденко пообіцяла медикам підтримку та продовження справ свого чоловіка. Адже сьогодні охорона здоров’я в селах і невеликих містечках потребує особливої уваги нашої держави.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button