Суспільство (відео)

Сповідь мера: відомо, хто «кришує» генделики Чернігова (Відео)

Нарада мера, що через недолугу аудіосистему міської ради перетворюється на його соло, знову не обійшлася без гучних заяв, які, швидше за все, традиційно не спричинять кадрових змін серед чиновників, яких Владислав Атрошенко сам призначає, і сам критикує.

«Яке історичне завдання чиновника – роздути штат і не відомо, чим займатися», — зазначає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Перепало й правоохоронцям, які, на думку мера, відмовляються бути разом із ним єдиним цілим, тобто владою.

«А ви цього не розумієте. Ви окремо. Прокуратура всім все розкаже, як потрібно. Окремо поліція десь сховалася і чимось займається незрозумілим», — наголошує чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Не забарився мер із поясненнями, що таке бути єдиним цілим у владі.

«А ефективність буде тоді, коли керівника поліції міста призначатиме мер або вибиратиме громада», — переконує чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Вибиратиме громада» – це вже з розряду фантастики. Частих виборів у нас не люблять. Тому зазвичай перший варіант. А обравши керівника поліції, мерія, мабуть, ефективніше займалася б викриттям самої себе.

«Це генделики, в багатьох випадках якими наділені були через підставних осіб працівники міської ради, депутати, заступники, відповідальні керівники. Вони на себе повиділяли цю землю на комунальні підприємства і побудували генделики», — розповідає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Крім викривальних заяв, мер вирішував проблему мізерних надходжень від паркування, звернувшись до совісті чернігівських автомобілістів, щоб ті не соромились розставатись зі своїми грошима за стоянку.

«Щоб це було за честь – заплатити місту цю копійку, яка попаде в бюджет. А за позицію «не заплатити» щоб було соромно», — відмічає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Насамкінець наради Владислав Атрошенко пригрозив «Облтеплокомуненерго» забрати в них усі борги перед містом до початку опалювального сезону.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button