Суспільство

Справа Підвербної: засідання у справі про відібрання малолітньої дитини перенесли

13 червня 2023 року Новозаводський районний суд міста Чернігова мав розглянути справу про відібрання малолітньої дитини в найстаршої матері України Валентини Підвербної. Утім, засідання у цій справі перенесли.

За інформацією, що розміщена на офіційному сайті Новозаводського районного суду міста Чернігів, відомо, що наразі на розгляді суду перебувають три справи стосовно Валентини Підвербної:

  1. Справа про вчинення домашнього насильства (адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 173-2 КУпАП).
  2. Справа про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей (адміністративне правопорушення, передбачене ст. 184 КУпАП).
  3. Цивільна справа про відібрання малолітньої дитини без позбавлення батьківських прав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові поліцейські ліквідували ще один підпільний цех та вилучили понад 7 тонн спирту (Фото)

Розгляд першої та другої справ відкладено на 21.06.2023 о 11 год. і 21.06.2023 о 14 год. 30 хв. (відповідно) за клопотанням захисника, для заслуховування думки дитини та допиту свідків.

Коли ж відбудеться розгляд третьої справи (відібрання малолітньої дитини) – наразі невідомо. За словами представників суду, про нову дату засідання буде повідомлено згодом на офіційних інформаційних ресурсах Новозаводського районного суду м. Чернігова.

Дізнатися докладніше про вилучення дитини у Валентини Підвербної можна в сюжеті: https://cheline.com.ua/chelinetv/suspilstvo-video/sprava-pidverbnoyi-u-najstarshoyi-materi-ukrayini-viluchili-ditinu-video-353269

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button