Суспільство (відео)

«Сприйняття росіян таке саме, як і фашистів», – міський голова Чернігова оцінив імовірність початку повномасштабної війни (Відео)

Першою і ключовою темою чергової ранкової мерської наради стали роздуми про війну. Головний і єдиний спікер Владислав Атрошенко сказав, що ніхто – ні він, ні Путін – не знає, чи буде вторгнення, але якщо росіяни застосують зброю масового знищення, то будуть на рівні з фашистами.

«Це буде сприйняття росіян таке саме, як було сприйняття фашистів ще десятки років після Другої світової війни», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі міський голова прокоментував «фейкові» замінування навчальних закладів Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко сказав, що чернігівці мають бути готові до хімічної атаки

«Ми розуміли, що це фейкова загроза. Тим не менше, а якщо щось не так, тому ми ці речі будемо відпрацьовувати», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Після чого підійшли до теми ковіду, де продовжується наростання вірусного зараження.

«Другий тиждень поспіль ми спостерігаємо різке зростання кількості хворих на ковід-19», — Владислав Кухар, генеральний директор КНП  «Чернігівська міська лікарня №2».

Можливим наслідком цієї хвилі пандемії може стати чергове дистанційне навчання.

«Ми бачимо стрімке зростання тиждень до тижня, отже, потрібно всіх переводити в силовому режимі без рішень педколективів. Переводити на дистанційну форму навчання», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Позитивом наради стало запевнення представників муніципалітету, що перебоїв у роботі цього опалювального сезону не буде.

«Збоїв і віялових відключень у нас не буде. І вважаю, що ми успішно пройдемо цей опалювальний період. І все в нас буде добре», — Віктор Геращенко, заступник чернігівського міського голови.

Також на нараді обговорили локальні проблеми та завдання по різних відомствах чернігівської міської влади, визначивши плани на наступний тиждень.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Михайло Пронін

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button