Суспільство (відео)

Свято на порозі: діти зустрічають Діда Мороза зі Снігуронькою (Відео)

Новий рік уже на порозі, і діти чекають подарунків від Діда Мороза. Та до декого казковий дідуган уже завітав із повним мішком солодощів. Маленькі Костя та Нікіта вже зачекалися на гостя, а тому щосили його гукали, щоб той прийшов саме до них. Хлопчики довго готувалися до зустрічі з Дідом Морозом. Ретельно обирали костюми та вчили вірші.

Такі вітання від Діда Мороза та Снігуроньки малеча отримує вже четвертий рік поспіль завдяки підтримці депутата Чернігівської міської ради Володимира Коваленка. Цього разу подарунки отримали більше чотирьохсот дітей, до яких казкові гості завітали додому і до садочків. Батьки від таких привітань у захваті.

«Велика подяка Володимиру Вікторовичу за ті радощі та радісні моменти, що їх він дарує нашим дітям. Важливо розуміти, що про нас не забувають у наші тяжкі часи, дуже часто відвертаються від людей, і ми напрочуд раді, що є небайдужі. І дітям дуже велика радість, коли приходять Дід Мороз і Снігуронька», — Альона, мама.

Вітання від казкових персонажів малеча отримує не лише вдома. Перехожі дітки також не залишаються без цукерок. Дід Мороз і Снігуронька кажуть, що їм дуже приємно дарувати радість та бачити усмішки на дитячих обличчях.

«Дітки дуже маленькі, вони чекають свята, дива цього дня. Тому ми намагаємось якомога більше передати емоції, показати наші почуття. Коли дітки співають, розказують віршики, танцюють для нас – це дуже приємно. Ми насолоджуємось цими моментами, дітки дуже раді нас бачити, тому ми отримуємо велике задоволення від цього», — Снігуронька (Олександра).

«Дуже важливо дарувати діткам щастя, подарунки. І я вважаю, що кожному з нас цього хочеться, у кожному з нас живе маленький Дід Мороз. І кожному приємно отримувати подарунки і ще приємніше їх дарувати», — Дід Мороз (Артем).

До того ж, цьогоріч діти з Чернігова вже традиційно їздили на фабрику ялинкових прикрас, екскурсію на яку організував Володимир Коваленко. Малеча відвідала майстер-класи з розмальовування іграшок й отримала подарунки.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button