Суспільство (відео)

Талановиті дітки заспівали у філармонійному центрі (Відео)

Чудовим музичним подарунком потішили своїх батьків та викладачів вихованці дитячо-мистецької студії «Сіверські клейноди». На сцені обласного філармонійного центру 16 талановитих дітей заспівали в академічному концерті, який покликаний підготувати юних артистів до виступу у різних вокальних конкурсах та міжнародних фестивалях.

«Всі ми бачимо сьогодні різноманітні всеукраїнські проекти і конкурси – «Голос. Діти», саме для них ми будемо готувати наших вихованців або для міжнародних фестивалів, на які нас вже запрошують. Але це не головне. Головне – розвиток наших дітей та їхня підготовленість», — художній керівник і диригент академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» Сергій Вовк.

До цього концерту юні співаки готувалися дуже ретельно, адже це – можливість продемонструвати свої вокальні здібності на великій сцені.

«Працювати дійсно є багато над чим. Тому що, у дітей різна вікова категорія. Хтось займається два місяці, а хтось вже чотири роки. Для кожної дитини у нас особистісний підхід. В загальному виступі я вражена від своїх дітей. Дехто став ще краще виступати, дехто боявся. Я думаю, що ми це поборемо і в нас все буде добре», — викладач дитячо-мистецької студії пісні і танцю «Сіверські клейноди» Наталія Губко.

«Завдяки «Сіверським клейнодам» я дуже багато виступаю у школі, зі своїм класом, на лінійках», — учениця дитячо-мистецької студії пісні і танцю «Сіверські клейноди» Катерина Лугіна.

У травні наступного року вихованці дитячо-мистецької студії «Сіверські клейноди» складуть своєрідний іспит у вигляді звітного концерту. Юні артисти будуть дивувати глядачів не лише сольним вокалом, а й хореографією та ансамблем.

Ще статті по темі

Back to top button