Суспільство (відео)

«Тартак» у Чернігові: історія продовжується (Відео)

Понад 20 років український легендарний гурт «Тартак» підкорює молодь своїми енергійними хітами.

Народився гурт у Луцьку. Саме у своєму рідному місті Сашко Положинський зібрав таких, як і він, відчайдушно закоханих у музику мрійників. І тоді хлопці почали підкорювати своїми піснями український шоубіз. Назва перспективного проекту –«Тартак» – означає «лісопилка». Енергійна, рухлива, шумна, що відображає характер і стиль гурту.

— Коли я шукав назву для свого колективу, у мене було кілька критеріїв, мені хотілось назвати гурт якось оригінально, щоб це було змістовно, щоб це було цікаво з погляду написання, щоб це було суто українське, – Сашко Положинський, лідер гурту «Тартак».

Із новою концертною програмою «Історія триває» гурт завітав до Чернігова. Перед концертом відбулась тепла та приємна зустріч із шанувальниками на автограф-сесії. Виявляється, є прихильники не тільки з Чернігова, а й з інших міст. Марина приїхала з Києва, щоб послухати свій улюблений гурт.

— Давно, років 15, 16. Із 2001 року слухаю «Тартак». Цікаво, вперше концерт відбуватиметься у великому залі, хочеться подивитися, як це буде. Отримати круті емоції драйву, які завжди дають хлопці.

Вони створили чимало хітових пісень, серед них «Хулігани», «Божевільні танці» та інші. На їхньому рахунку 8 альбомів, але на цьому хлопці не зупиняються.

Наразі гурт працює над новими двома альбомами, які додадуть перчику, адже будуть різні. Перший альбом буде дуетний, у якому хлопці сміливо експериментують зі звучанням, а інший звичайний – у тартаківському стилі.

Перед початком концерту Сашко запропонував глядачам зайняти місця біля сцени, адже це трішки не такий формат залу для гурту «Тартак». Зазвичай хлопці виступають у пабах.

— Легендарний український гурт «Тартак» завітав до Міського палацу культури, щоб запалити серця шанувальників і подарувати справжній драйв живої музики, – Жеглова Олександра, журналіст.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button