Суспільство (відео)

«Треба щось робити з цим» — чернігівці про етику кондукторів (Відео)

Дедалі частіше чернігівців обурює стиль роботи кондукторів і водіїв на маршрутах. Один із останніх кричущих випадків – бабуся, яка чи то сама випала, чи то її кондуктор виштовхала з тролейбуса. І хоча кондуктор власну провину категорично заперечує, цей випадок дав громадськості поживу для бурхливих обговорень. Очевидне одне – проблема з етикою поміж кондукторів і водіїв існує, а тому містяни пригадали працівникам транспортної сфери усі їхні недоліки.

Чи задоволені ви рівнем обслуговування в громадському транспорті?

Ви вважаєте, що в нашому транспорті є сервіс? Ви зайшли і вийшли, де вам треба, – це максимум, який надає наш громадський транспорт. Ввічливість? Тебе не образили – це вже непогано.

Ятеж пенсіонерка, буває, стоїш на сходинках із двома сумками, їду ще 5 зупинок. Зараз піднімусь і дістану – ні, зараз, хоч ти впади там із тими сумками. Нема ніякої етики, треба щось робити з тим.

— Персен допоможе.

— Кожен має стежити за собою. Кондуктор, певна річ, на роботі, емоції забув удома. Не може справлятися, так, це нервова робота, але ставтесь із любов’ю до людей, яких ви обслуговуєте.

Чула про кондуктора, який і пісні співав, і дякував усім, добре ставився до пасажирів, таких би побільше. А так я не дуже задоволена нашим сервісом.

Грублять, кричать, не подобається – виходьте, це страшна проблема – хамство. Це від людей залежить, певно, не хочуть працювати, я не знаю, не подобається, може, їм зарплата, робота.

Про яку етику тут можна говорити?

Я думаю, це все-таки поведінка громадян, все-таки через них усе це відбувається.

На День міста був доволі ввічливий кондуктор, дуже сподобався, а так звичайні кондуктори, за проїзд передайте і все.

Сумніваюся, що можуть бути приємні враження, переважно кричать, то двері закриють, то проштовхують усіх. Крики без упину, із наїздами, я цього не розумію.

В громадському транспорті не дуже чемний обслуговуючий персонал, зазвичай нікуди не скаржимося, переговоримо між собою.

Трохи чемніше і по-людськи ставитися до людей – це єдине, що можна побажати.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. 80 тысяч льготников в Чернигове. Вот и злятся кондуктора на всех, потому что нету заработка. Ездит дебилов всяких полно

  2. как она сама упала на 1 Мая если она живет на Пухова 105.

  3. этого могло бы не быть если бы не развалили колхозы. была бы работа и этой доярке кондукторше и лавренюку. гляньте по утру как вас возят в скотовозах газельках . рафики при союзе. и вы не мычите. будете мычать вас выкинут.

  4. они превратили город в колхоз.

Back to top button