Суспільство (відео)

Три стихії жіночого здоров’я: у Чернігові відбулася зустріч для психологічної підтримки жінок (Відео)

Жити сьогоденням і, що найважливіше, відчувати радість від життя – один з основних аспектів, аби в ці буремні часи почуватися щасливо та цілісно. Здається, ця істина відома кожному, утім, як її втілити в життя? Аби підтримати жінок і допомогти їм знайти своє місце в період війни, в Чернігові провели зустріч під назвою «Три стихії жіночого здоров’я».

«Цей захід, звісно, для всіх охочих, але ми переважно запрошували жінок. Адже він стосуватиметься здоров’я жінок. Три стихії: здоров’я душевне, здоров’я фізичне та здоров’я соціальне. Для соціально активних жінок – чим зайняти себе в цей нелегкий час», — співорганізаторка проєкту «Теревені», керівниця ГО «Жіночий формат» Антоніна Федорченко.

Щоб зануритися в кожну тему та максимально розібратись у ній, запросили спікерок – представниць певної професії, які здатні буквально на пальцях пояснити, як подбати про себе в умовах війни.

«Пані Оксана – лікар-гінеколог, пані Наталя – лікар-ендокринолог, Анна Чепурна – психологиня, Наталя Орлова – волонтерка, яка займається багатьма соціальними проектами», — співорганізаторка проєкту «Теревені», керівниця ГО «Жіночий формат» Антоніна Федорченко.

Для проєкту організатори обрали форму діалогу між спікерами та слухачами, адже вважають її найбільш вигідною для проведення подібних заходів.

«Ми проводимо «Теревені» у вільному форматі обговорення. Тому це буде модерування запитань до лікарів, до психологині, до волонтерки, аби отримати відповіді на актуальні запитання та багато чого дізнатися нового», — співорганізаторка проєкту «Теревені», керівниця ГО «Жіночий формат» Антоніна Федорченко.

Цю зустріч організатори називають «Теревені 2.0», адже подібна зустріч уже проводилась, та в неї була інша тема: «Освіта в умовах війни». Назвати тему наступної зустрічі наразі не готові, утім, запевняють: вона буде актуальна та соціально важлива.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button