Суспільство (відео)

Тролейбус до КСК: у Чернігові відновили контактну мережу та подовжили маршрут 7А (Відео)

Із 6 березня в Чернігові до мікрорайону КСК почне ходити електротранспорт. Відповідне рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету 2 березня.

«Цим проєктом рішення пропонується внести зміни в чинний тролейбусний маршрут 7А, змінити його напрям руху із залізничного вокзалу до КСК», — начальник управління транспорту Чернігівської міської ради Олександр Рижий.

Нагадаємо, тролейбус 7А курсує за маршрутом «Лікарня №2 — Вокзал». Продовження тролейбусного маршруту стало можливим завдяки відновленню контактної мережі, що була зруйнована на околицях міста під час торішніх активних бойових дій.

«Чернігівське тролейбусне управління займається відновленням контактної мережі, що була пошкоджена під час активних бойових дій у місті Чернігові, в нас було пошкоджено приблизно 45 відсотків контактної мережі. Містяни вже бачать відновлення, вже відновили в напрямку КСК.

І зараз будемо починати відновлювальні роботи до мікрорайону ЗАЗ», — начальник управління транспорту Чернігівської міської ради Олександр Рижий.

Уже після відновлення тролейбусного руху до мікрорайону ЗАЗ планують роботи з відновлення контактної мережі на Бобровиці – від Діагностичного центру до фабрики «Сіверянка». Також управління транспорту проводить опитування мешканців міста Чернігова задля покращення роботи громадського транспорту. Заповнити анкету можна за посиланням на Facebook-сторінці https://www.facebook.com/TRANSPORT.chernihiv/ або ж звернутися за телефоном (0462) 675-373.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button