Суспільство (відео)

Новорічне чтиво: літературний гороскоп на 2018 рік (Відео)

Ялинка прикрашена, подарунки закуплені, шампанське холоне. Настав час видихнути й перевести організм у святковий новорічно-різдвяний режим.

Отож, заварюйте чай або какао, пригорніть кота, влаштовуйтеся зручніше. Ми підготували для вас літературний гороскоп на 2018 рік. Почитаємо!

У прийдешньому році пануватиме Жовтий Собака, тож літературний гороскоп розповість вам, чого очікувати від цієї тварини.

Усім Овнам потрібно відпочити від роботи. Ви достатньо трудилися, і в 2018 році Собака не повинен загнати вас у загін. А підняти вам настрій зможе Лариса Денисенко з романом «Нова стара баба» – кумедна, добра й світла оповідь про життя душевної Варвари та її шебутної подруги Зойки.

Тілець. Єдине, що вам загрожує у 2018 році, – втома від нав’язливих хвалебних слів, постійної відсутності критики й безперервного здійснення усіх бажань. І вам ми радимо прочитати Джоджо Мойєс «Париж для самотніх та інші історії» – блискуча колекція оповідань, сповнених романтики, шарму, авантюризму, гумору і надзвичайної чуттєвості.

Для Близнюків 2018 рік стане справді вдалим, потрібно навчитися менше міркувати й швидше приймати рішення. Радимо почитати Фенні Флегм «Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка» – універсальний рецепт щастя від авторки: одне велике кохання, дві-три зради, дрібка сліз, гумор за смаком, готувати на вогні пристрасті.

Раки були занадто загадкові й депресивні, і Собака прийшов усе змінити. Успіхи, нові можливості будуть самі йти в клешні, залишилося їх міцно схопити й не відпускати. Вірити в себе, сміятися над собою, допомагати іншим – про це ви можете прочитати в романі «Дванадцять місяців» Анни Тарнави.

Що б Леви не робили – не йдуть справи? А все тому, що варто відкинути свою надмірну гордість, і тоді Жовтий Собака нагородить представників знака гідними плодами. Радимо почитати Августо Курі «Продавець мрій» – сучасна філософська притча. Розповідається надзвичайна історія про таємничого чоловіка, який повторив життя Христа в наш час.

Діви. Щоб не стати старою дівою, час змінити місце знайомства. Недостатньо ходити тільки до своєї бібліотеки. А якщо серйозно, то залишайтеся такими ж красивими. І ми вам радимо почитати «Най сніжить (три романтичні історії на свята)». Завдяки трьом популярним авторам, святкова магія сяє із цих гумористичних і чудово поєднаних між собою оповідок про кохання, романтику й поцілунки, від яких аж дух перехоплює.

Ексклюзивно для знаку Терези Земляний Собака підготував особливий сюрприз: їм забезпечена перевага убік гострих відчуттів і реалізації себе як особистості. А почитайте-но Аньєс Мартен-Люган «Щасливі люди читають книжки і п’ють каву», де головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати.

Наступний рік для Скорпіона обіцяє неймовірне багатство, любов і удачу, якщо ж представники знака перестануть всіх жалити. Радимо прочитати Ясунарі Кавабата «Сніжна країна». У цій книзі ви знайдете умиротворення, спокій та красиву японську зиму.

Стрільці. Хрусткі купюри не будуть покидати меж вашого гаманця, тому якщо ви зважилися на зміну роботи, можете сміливо робити це. Але у вашому житті є не тільки робота. Візьміть у руки збірку «Львів. Вишні. Дощі». Саме в цій книзі Дощі розказують старій бруківці підслухані на небі думки та побачені на землі історії про жагучу пристрасть.

Козероги – направляйте свої роги назустріч своїм цілям. Грандіозний успіх близько, і будь-які перешкоди можна перескочити. Радимо прочитати «Львів. Смаколики. Різдво» – збірка оповідань відомих українських авторів. Теплі історії про кохання, надію, про різних людей, які зустрілися на вулицях Львова. Вся книга просто пройнята духом новорічно-різдвяного Львова.

Для Водоліїв 2018 рік рекомендує частіше гладити Земляного Собаку і пригощати його ласою кісточкою. Тільки не варто жертвувати тим, що дороге для вас. А тепер вам залишилося тільки звернутися до «Крамниці щастя» Ольги Деркачової, а які там товари, ви дізнаєтеся, прочитавши цю книгу.

Риби в 2018 році захочуть перетворитися на закоренілих домосідів, адже в своєму підводному світі їм буде настільки захоплююче й цікаво, що навіть небезпечні хижаки не зможуть змусити їх залишити облюбоване місце. Так що сміливо пливіть у веселі мандрівки до найнеймовірніших закутків світу з купою цікавих пригод із Максом Кідруком «На Зеландію».

Яна Петруняк, працівник Чернігівська ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Тож нехай усі риси господаря року, такі як простота і чесність, товариськість, уважність і наполегливість принесуть усім знакам Зодіаку лише позитивні моменти! Читайте з користю й задоволенням.

Журналіст Альона Макаренко

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button