Суспільство (відео)

«Цим світом править сатана», – чернігівці висловилися щодо можливого зростання тарифів (Відео)

Цього року центральна влада делегувала на місця можливість встановлювати тарифи. Тож на цьогорічний опалювальний сезон цифри в платіжках формуватимуть уже органи місцевого самоврядування.

ЧЕline поцікавився в чернігівців, чи очікують вони тарифних сюрпризів від місцевої влади.

Чернігівці відповідали на запитання: «Чи очікуєте ви підвищення тарифів від місцевої влади?»

«Ні, не очікуємо. Тому що це дуже накладно для сімейного бюджету».

«Треба розуміти, з чим пов’язане підвищення. Чи це підвищуватимуться якісь складові… Якщо це підвищення, щоб залізти до нас у кишеню, то я проти. Якщо це економічно обґрунтовано і будуть механізми для бідних верств населення, то що ж… У Європі вже газ по 500».  

«Кращого не чекаю, тільки гірше».

«Думаю, що такий варіант реальний. – Готові? – А хто готовий? Ні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ну вулиці Мстиславській у Чернігові завершують вкладати тротуар (Фото)

«Думаємо, що будуть. – Чому? – А як без цього? Завжди зростали, а тепер щось зміниться? Ви на це сподіваєтесь? Ми – ні».

«Тарифів на комунальні платежі. Так очікуємо. Готові до цього? – Ну, як вам сказати. Я – пенсіонер. Готуємося, а що ж… Український народ терплячий».

«Я вважаю, що тарифи повинна встановлювати не місцева влада. Саме по собі делегування цих повноважень місцевій владі є абсурдом. А для того щоб встановлювати тарифи, необхідно визначитися з собівартістю цих послуг. Ніхто цим не займається. А оскільки тарифи в нас встановлюються політично, то владу ніщо не обмежує. Що більше є, то більше хочеться. Висновок один – тарифи піднімуть».

«Я вважаю, так. Тому що все зіпсоване… труби… ну все. За якісь кошти це ж треба робити. За наші».

«Покращення не очікується. Тому що я дуже віруюча людина і знаю, що, крім того, що люди правлять цим світом, ще цим світом править сатана».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button