Суспільство (відео)

У Бахмачі оренда коштує в 12 000 разів менше, ніж у Чернігові (Відео)

1 гривня на рік – таку оренду встановили для Бахмацького районного центру соціального обслуговування та паталогоанатомічного бюро в Бахмачі на сесії тамтешньої районної ради.

Що стосується Чернігова, то згадуються слова нашого міського голови Владислава Атрошенка про мінімальну вартість оренди для всіх – 40 гривень із метра квадратного за місяць.

—  Про встановлення розміру Бахмацькому районному територіальному центру соціальних послуг. Пропонується, з огляду на соціальне значення, встановлення орендної плати – одна гривня на рік, —  Віталій Кочерга, голова бахмацької районної ради.

—  Підняти всім на 40 грн. Не дивлячись. 40 гривень – це мінімум. А далі говорити від місця розташування. Може, це сімдесят, а може, й вісімдесят, —  Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Звісно, Бахмач не Чернігів. Але якби бахмацький соціальний центр захотів розмістити свій гараж площею 25 метрів квадратних у Чернігові, то, зважаючи на слова чернігівського мера, замість однієї гривні їм би довелося розкошелитись на 12 тисяч на рік.

Ще статті по темі

Back to top button