Суспільство (відео)

У чернігівському салоні краси розповіли про стандарти привабливості (Відео)

Усе красиве робить нашу планету кращою. Це і світ навколо, і люди в ньому, і – найголовніше – наші вчинки. 9 вересня, сьогодні, ми відзначаємо Міжнародний день краси, і по пошуки краси ЧЕline вирушив до салону краси. Вони наразі є своєрідною святинею для сучасної жінки.

«Мабуть, кожна жінка хоче якомога довше залишатись гарною, щоб подобатись собі. Насамперед, якщо ти подобаєшся собі, мабуть, ти подобаєшся й іншим людям»,- Ірина Рощіна, відвідувачка салону краси.

Масажі, процедури з волоссям, нігтями, віями, макіяж, епіляція та багато чого іншого. Нові покоління салонів краси омолоджують і корегують фігуру спеціальною апаратурою. Деякі процедури для неспеціалістів у сфері краси здадуться аж надто оригінальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краса чи здоровʼя: 5 причин не заходити до салону краси

«Скрабування всього тіла, далі – нанесення якихось живильних тонізуючих засобів. Тобто це можуть бути або водорості, або шоколад. Експозиція в термоковдрі, де створюється ефект тепла і вбирання всіх цих засобів відбувається більш ефективно»,- Людмила Долинець, косметолог.

За словами фахівців, стандартів краси насправді немає. Всі ці процедури ми робимо насамперед для того, щоб бути впевненими в собі, створити внутрішню гармонію.

«Стандартів краси немає. Краса – це впевненість у собі. І якщо людина впевнена в собі, то вона красива. Краса – це не лише зовнішність. Краса – це внутрішній світ. Якщо людина випромінює позитив, усмішку, якщо вона радіє життю, то вона красива»,- Тетяна Галаніна, власниця салону краси.

Салон краси на сьогодні є незмінним атрибутом сучасної сфери послуг. Це відзначають і чернігівці. Природна краса – це найкраще, але рано чи пізно все потребує корекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Післякарантинна краса: чи безпечно відвідувати чернігівські салони (Відео)

«Ви знаєте, це два в одному. Природна краса – це прекрасно, але з віком її треба підтримувати. Тому, я вважаю, що салони краси повинні бути».

«Салони краси також дають особливий ефект, але найкраще – природна краса».

«Завжди природна була краща, хоча салон краси може зробити все що завгодно».

«Природна, лише природна. От я високий стрункий парубок. 1.52 метра. Чемпіон Союзу всього колишнього».

Краса – це передусім стан нашої душі. І якщо душа просить піти в салон – змінити зачіску, підкорегувати фігуру або нафарбувати нігті, – то так тому і бути. До речі, за словами спеціалістів, сьогодні ставати красивими дедалі частіше хочуть і чоловіки, які, крім стрижки, вибирають щоразу нові послуги в цій сфері.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button