Суспільство (відео)

У Чернігові біля пляжу «Золотий берег» втопився чоловік (Відео)

Вода не пробачає легковажності. Нещодавно Чернігівщину сколихнула жахлива новина про двох дівчаток, які втопилися в Десні. Це трапилося поблизу села Оболоння Коропської громади. Після цієї страшної події було ще кілька трагічних випадків на воді. І ось знову біда – у Чернігові 8 липня біля пляжу «Золотий берег» у річці Десна на очах у людей пішов під воду 34-річний чоловік.

«Загалом для проведення пошукових робіт було залучено 12 чоловік, 2 одиниці техніки і 2 човни. (00-31) 11 липня о 10:55 у районі автомобільного мосту тіло чоловіка виявили і підняли на поверхню», — Катерина Пилипенко, речниця УДСНС у Чернігівській області.

Чоловік був родом із Житомирської області. Загалом же від початку року у водоймах Чернігівщини потонула 31 людина. Рятувальники вкотре просять жителів і гостей області дотримуватися правил поведінки на воді.

«Звертаємося до всіх мешканців – будьте уважні на воді. Забороняється купатися в місцях, які не визначені органами влади, забороняється стрибати у воду з човнів, споруд, пірнати з берегів, вживати спиртні напої, також забороняється подавати помилкові сигнали небезпеки», — Катерина Пилипенко, речниця УДСНС у Чернігівській області.

Ще статті по темі

Back to top button