Суспільство (відео)

У Чернігові «Наш край» відстоює цінності традиційної родини (Відео)

*Актуально

Традиційна родина, традиційна сім’я – це основа економічної, соціальної та духовної стабільності України. Саме під таким гаслом минулого тижня в Чернігові пройшов круглий стіл «Традиційна  родина – основа майбутнього України».

«Традиційна родина – це фундамент розвитку України в усіх аспектах. Коли йдеться про нашу національну ідентичність, без якої не буде незалежності. Коли йдеться про правонаступність поколінь. Коли йдеться про демографічний аспект. Навіть коли йдеться про економіку. Тому що міцна родина економічно підсилює суспільство»,- Едуард Юрченко, кандидат філософських наук, член Асоціації сексологів та сексотерапевтів України.

Активну участь в обговоренні взяли участь представники політичної партії «Наш край», які постійно відстоюють цінності традицій української родини, що споконвічно була фундаментом нашої самобутності.

«Перспективи розвитку інституту сім’ї, його захисту та популяризації. Тому що родина та діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої громади, нашої країни»,- Олександр Луценко, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончар із Чернігівщини робить найбільший в Україні свищик (Фото, відео)

Сьогодні наша національна ідентичність стоїть перед низкою викликів. До таких належать і анексія Криму, і війна на Донбасі, а також намагання спаплюжити наші культурні стовпи – серед них і визначення традиційної родини.

«Діти повинні знати та приймати цінності нашого народу, цінності українця, виховання в повазі одне до одного, і тоді дивитися на цінності Європи та вибирати. Наразі ми бачимо, що цінності європейські заносяться. Але ніяк не плекаються цінності наші, українські, традиційні»,- Неля Лавріненко, директор приватної школи «МудрАнгелики».

Відстоювання цінностей української родини – це одне з головних завдань у діяльності «Нашого краю», адже без збереження традицій нашого минулого ми не зможемо збудувати достойне майбутнє.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button