Суспільство (відео)

«Якщо він тупуватий від народження», – Атрошенко публічно образив інвестора пляжу «Золотий берег» (Відео)

Ранкова нарада в чернігівській мерії розпочалася з привітань градоначальника міста Владислава Атрошенка зі святом Соборності України.

«Українці чітко задекларували бажання мати соборну незалежну державу», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Продовжили доповідачі в тому ж руслі. Мовляв, нові планки, нові вершини, нові досягнення.

«2018 рік став черговим етапом розвитку. Стартом перспективних проектів», — відзначає Ольга Капустян, керівник КП «Новий Чернігів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові незабаром зросте ще одна платіжка

Ложку дьогтю додають комунальники. Містян очікуватиме підвищення тарифу на вивезення побутових відходів. Мовляв, нинішнє – найнижче в країні.

«Будемо перераховувати тариф, бо сьогодні він економічно необґрунтований», — зазначає Руслан Волок, керівник КП «АТП – 2528».

«Якщо у нас змінюються складові собівартості, то ми, відповідно до цих змін, проводимо підвищення тарифу», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі – огляд ситуації з прибиранням міста. Якщо обслуговуючі компанії не виконуватимуть своїх обов’язків, комунальники прибиратимуть, але виставлятимуть за це рахунки ОСББ чи іншим структурам. Окремо перепало, якщо так його можна назвати, інвестору пляжу «Золотий берег» Антону Ковтуну за неприбрану територію.

«Якщо це не доходить, якщо він тупуватий від народження, можливо. Я п’ять разів йому про це казав», — наголошує Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові рокіровки в керівництві

Насамкінець наради до зали завітали жителі затопленої вулиці Декабристів. Обурювались бездіяльності чиновників щодо компенсацій. Відповідь на критику отримали досить жорстку.

«Будь ласка, ці заяви викиньте у смітник. І не обманюйте людей», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також мер дав вказівку чиновникам розібратись в ситуації окремо. На новій організованій нараді люди нарікали, що з настанням потепління їх знову може затопити.

«Водовідведення вулиці не було зроблено. Нас топить із боку 32-ї школи», — розповідає Сергій Андрійович, житель підтопленої вулиці Декабристів.

Весна, а з нею і велика вода, не за горами, тому ситуація на Декабристах отримує черговий виток оббивання бюрократичних порогів потерпілими від затоплення.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button