Суспільство (відео)

У Чернігові назвали трійку депутатів, у яких «кульгає» прийом громадян (Відео)

У Чернігові громадські активісти промоніторили роботу депутатського корпусу Чернігівської міської ради. І поділилися проміжними результатами, зокрема щодо того, як обранці народу здійснюють прийом виборців.

«Ми здійснюємо моніторинг, як виконують свої повноваження депутати Чернігівської міської ради, як вони здійснюють прийом виборців»,- Тетяна Романова, куратор кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» у Чернігові.

Результати моніторингу висвітлили цю роботу депутатів як майже відмінну. Негативно зарекомендували себе лише троє.

«Це депутати Віктор Сехін, Віталій Голець і Дмитро Митрофанов. Ми не змогли підтвердити взагалі, здійснюють вони прийом виборців чи не здійснюють»,- Тетяна Романова, куратор кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» у Чернігові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Красній площі Чернігова відкриють фан-зону для перегляду матчів збірної України

Загалом сам проєкт постійно перебуває в процесі. Періодично активісти моніторять усі каденції. Щодо цього депутатського корпусу, то далі їх планують оцінити за іншими напрямами. Закінчити аналізувати планують у квітні наступного року. До речі, в рамках проєкту відбуватиметься не лише моніторинг, але й навчання.

«У нас заплановане навчання для депутатів. Ми їм допоможемо і розкажемо, як взагалі здійснювати свої повноваження, як спілкуватися з населенням, як вести, наприклад, ту саму сторінку у Фейсбуці, як здійснювати прийом виборців»,- Тетяна Романова, куратор кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» у Чернігові.

Мета ж проєкту – ознайомити людей із повноваженнями, обов’язками та рівнем роботи тих, кого вони обирали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button